Ristaa
Član
eberhart bi mogao, a za ovaj prvi ott vec bi morao imati prednje tegove, mada ja mislim da bi na 12 coli vukao
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bubu mozes li reci ko tu gde se mogu kupiti ti pravi kaljeni raonici. Ja sam se sam preračunao da je bolje da kupim ove nego da nosim na oštrenje stare. Em su tupi posle 20 kj oranja em rupe su loše pa.se.ubi dok ih skinem. Nadam se da ce izdrzati da se.ne uvijaju prilikom oranja. A ako sreca posluzi mozda i naidje obrtač za moje potrebe.
Jel imaju raonike za IMT 756 i 757?Mikron Sirig. Malo se u startu plati vise ali traje barem 3x duze. To smo par puta probali i vise ne menjamo firmu.
Kod 757 je dobro sto raonik odgovara od starog MF pluga i od nekih Kverneland plugova.
Bubu zbog tih peripetija Mikron nisam ni zvao. Malo sam se dvoumio imaju li alternativu za domaći plug, pa nisam ni zvao. No, izgleda da će Dukej prvi zvati, ili mi se samo čini, možda je on već pazario.
Bel impex nije bio na vašaru, a telefonom nisam stekao neki utisak kvaliteta. Iako je Matic preporucio, varijanta naoštriti brusilicom me je u startu odbilla od njihovih raonika.
U svakom slučaju hvala za info.