Plug - osnovna tema

Svaki plug treba podesiti da bi radio kako treba.Postoji na netu gomila snimaka o podesavanju pluga obrtača.Naravno da se moze podesiti i dvobrazni i jednobrazni plug.

U selu ima nekoliko 2 brazde obrtaca, oru normalno kao i vise brazdi. 820 sa 2x40cm ide kao puska i to je neka idealna kombinacija za nas atar.

Nesto razmisljam da kupim nov plug za mtz 1221.3.Naravno ukoliko prodjem na konkursu za povracaj.Sta bi preporucili od jeftinijih varijanti da pogledam?U planu je obrtac 3 x35(40-45).

Jesenas je bio u Almexu Lemken europal 7 na akciji 9800e sa pdv-om. Plug je zverina prava i idealan za taj traktor.

- - - - - - - - - -

Od jeftinijih ima samo Turskih plugova, Vogel 3m 1020 je bio u Almexu 7800+pdv,ali ne znam da li ga ima vise,posto kazu da je fabrika definitivno kaput.

Nije Vogel propao nego je prodat Amazoneu, fabrika i dalje radi, proizvodi plugove ali u zelenoj boji.
Dobar izbor je i Regent Eurostar 300 za MTZ1221.

Evo sam pazario jos jednog Turka
Slikano negde u Turskoj :ppozdrav:
f874c7fb25ea018cf3b18d2d086c871e.jpg

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
oko 66oo sa pdv
sa dva crtala,tockom kliklak,predpluznjacima i deflektorima
8o cm i 1oo izmedju glava

3o 35 4o
ako se dobro secam
meni je dovoljno 3o,a nadam se da cu kupiti veci traktor za par godina pa cu ga stavim na 35

Liči izdaleka na Gregori Beson,ili je slicnost slucajna... Nek je sa srecom,dobro izgleda plug.

Nazad
Vrh