Plug - osnovna tema

Da li ima mozda neko plugove iz Almexa.Neka kopija gasparda tako nesto.Da li znate nesto o njima?

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

rl=https://postimg.org/image/4ilqjk8hx/][i Daska i raonik od Imt jednobrazno iz osamdesetih godina skoro novi stoje mi vec dugo...

Da li neko ima plug obrtac iz Cantavira, proizvodi ih neka kovacka radionica, poznati su idu po vasarima?

Ako neko ima volje da mi napise za koje zemljiste je resetkasta daska, a za koja je puna daska?

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Daska i raonik su od pluga IMT 752 a pasuju i za IMT 757 orginal rupa na rupu...bas su kao novi i proizvod su iz osamdesetih godina kada se proizvodio kvalitetan plug

- - - - - - - - - -

A cudan neki raonik ima i napred i pozadi neki kljun..tako je fabricki..jer ni klepan nije .. stoje mi vec oko 30 godina i ne trebaju mi....zna li neko zasto ima i pozadu raonika vrh

Rade 037
A cudan neki raonik ima i napred i pozadi neki kljun..tako je fabricki..jer ni klepan nije .. stoje mi vec oko 30 godina i ne trebaju mi....zna li neko zasto ima i pozadu raonika vrh
Raonik ore celom dužinom...
Špic mu treba da ide lakše u zemlju i postiže dubinu na početku brazde...
A video si valda raonike da se najviše potroše baš na vrhu i na trećoj trećini od vrha, i tu leži odgovor na tvoje pitanje...

Nije rijec o samom vrhu raonika nego o onom djelu iza spica. Ako si kad vidio IMT raonik s 4 rupe znat ces o cemu se radi...

Planiram da kupim plug dvobrazni obrtac, vukao bih ga sa Belarus 820. Pa koji bi bio najbolje resenje?

Zemljak.dimenzije pluga su najbitnija stvar klirens pluga bar 75 ako hoces da koristis valjano pretplužnjake i razmak bar 95 jos bolje 105. Ostalo guši i teže zaorava kukuruzovinu.

Hvala za brz odgovor. Tu se negde pronalazi Vogel Noot LM 1020, da li ima neko iskustva sa njim? Nisam pomenuo da bih kupio nov.

Odličan plug. Ima kod nas čovek je kupio nov 3 brazde. Ide odlično. Normalno vuče ga 6ak rus. Ima li takvog dvobraznog? Cena mu je? Ocekuješ i povraćaj?

Znam da postoji dvobrazdni,a kupio ih je Amazone pa nisam baš siguran dali ide dalja proizvodnja plugova na to sam mislio...:ppozdrav:

Pa ovo je bolje nego polovno što ja gledam. Moracu malo na sajmu prodivaniti o ovome. I ja se bojim da ga nema na stanju. Kakve sam ja sreće dao bi pare a ne bi bilo niti pluga niti povraćaja.

Proverite tu ponudu i cene sa njima,čini mi se da to više nije aktuelno.Inace imam LM1020 trobrazni o kom se prica,sa pretpužnicima i crtalom.Sa tri brazde je prevelik belorusu 820 za transport i za njegovu hidrauliku,sa dve brazde bi to bio pun pogodak,tj prava kombinacija.

Spajki a šta mislis o radu dvobraznog obrtača. Jel se dobro slažu brazde? Imao sam pre par godina savet da obrtač najmanje trobrazni, da se.dvobrazni lošije slažu okreti. E sad imam želju da pazarim obrač, a traktor upravo 820 rm.

Nazad
Vrh