Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi se da je desno crtalo dosta vise potroseno-"plice" nego levo,sto ne cini da je plug los-imamo jednog Potingera u dvoristu...a clana Bobo molim da se obuzda u komentarima.
Ma, trazi dlaku u jajetu...
Plug okretac relativno nov kakviih sve ima na prodaju i on sad vidi sa dvije slike da je plug vise orao desnom stranom.
Svaka cast na kupovini, da dugo i korisno sluzi. Mene neki pojedinci nagovaraju na okretaca pa se nesto neckam bi/ne bi. Kazu mi da ce biti kao s rotodrljacom - Dok ne probas, ne znas...
Prijatelju, dođi kod mene probati okretača, kad ga jednom probaš zaboraviš na ravnjaka.
Moj ćaća je bio žestoko protiv okretaća, a od kad smo dovezli Lemkena nismo više ravnjaka ni zakvačili.
Vidi se da je desno crtalo dosta vise potroseno-"plice" nego levo,sto ne cini da je plug los-imamo jednog Potingera u dvoristu...a clana Bobo molim da se obuzda u komentarima.
kada je kupljen prefarban je jer je bila losa farba,a sto se tiče crtala jedno sam greškom podesio pliće jer su teška a sam sam ih montirao. Inače nosač je popucao pa sam ih skinuo i to je razlog što se nisu izjednačile farbe na crtalima , Frenki je već napravio nove nosače i sada se drže na tim novim ,mnogo elegantnije. Pre su bila obadva crtala na jednom nosaču sad ima dva mnogo jača.
558 zakon,kejs je nepotrebna egzotikaРавњаци су закон, обртачи непотребна егзотика....
Trenutno mi ne treba, ušao sam u govedarstvo pa mi fale neke mašine za pripremu hrane. Smanjena je i površina koju obradjujemo. npr. na jesen ću imati za oranje 10-15 kj. Ostalo ću sve raditi sa gruberom(uljanu repicu,strnine i suncokretišta)
Ništa nije onako kako izgleda.
vidim ja da ce moj imt plug imati 10-15 kj oranja vise dogodine od planiranog