Radi i leopard ali nikako nisam zadovoljan kad orem u strani, oce se zemlja vratiti nekad. Kupio sam mu spanere za daske ali nikako da ih namontiram. kad se daske malo nategnu u nazad PUNO LIJEPSE okrece zemlju. znam jer mi je jedan saraf od upore pukao kad sam orao i daska se savinula malo prema nazad, druga pjesma totalno.
Sto se djelova za remont plugova tice, mala privreda nije vrijedna spomena a originala vise nema za ove "domace" plugove... Na leopardu sam dobio sve tri NOVE daske iz male privrede, 3 garnitire raonika, nove plazove "Rucni rad", dva crtala i NOV Vogelov tocak i za 530€ sta ocekivati od trobraznog pluga?
Za "stranca" se imaju uzeti original djelovi koji ce trajati i trajati. Cak je i jedan "Sparex" ili "Premium parts" 3 ranga bolji od najbolje srpske male privrede a cjene su tu negdje. Strani plug koji je dosao "iz vana" jos nije za baciti jer ga vani nitko nece derati dok daska ne "progleda" tako da se moze s takvim plugom jos dosta orati dok ne bude trebao remont dok se na mom leopardu nakon 3 godine daske "mala privreda" pojele na pola. Kad se pozderu do kraja idem u Dubicu po komplet glave po Vogel kalupu wy400 i valjda ce to onda biti TO.
Dok ne probate bolju stvar, pricat cete uvijek da je ono sto imate naj bolje. tako su i meni iz sela vikali: "Sta fali IMT plugu??" i pricali da sam bacio novce na FOP s Vogel glavama a ja se naorao s njim uzduz i poprijeko atara i u 8 godina nisam skidao original raonike s njega. Pricam ti pricu da je IMT kvaliteta. Probao sam bolje a i drugima preporucam isto to.
Bobo postovanje.Vidim da koristis Leopard plugove a ja se dvoumim sta kupiti Leoparda ili IMT.Ima u ponudi ovde jedan LEOPARD 12 coli bukvalno kao nov. Molio bi tvoje misljenje i savet. Inace vukao bi ih IMT. 558 Hvala.