Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I na 755 i na 756 treba da bude kao gore kod mene na slici tj 67cm bez dela za poteznicu. Ja sam mogao kod strugara da napravim ili kracu ili duzu, ali sam isao na standardnih 67cm.Koliko treba da je dugačka kolenasta osovina na IMT 756 3x30cm fabrička mera?
Plug nastelovan i danas isproban,ore odlicno nema vise kose vuce i obe brazde hvataju jednako,sad sve ide kako treba.Ljudi hvala vam na svakoj pomoci.Imam dvobrazni oltov plug posavac 2x30 vucem ga sa 560 i javlja mi se kosa vuca,prva brazda mi ima veci zahvat od druge,pomerao sam plug po kolenastoj osovini i u levu i u desnu stranu i stalno mi se javlja ovaj problem da traktor vuce u uzorano i prva brazda hvata 40 cm koliko sam izmerio,kako da resim ovaj problem,da li bih dobio nesto sa tim kada bi prosirio plug tj samo prvu brazdu pomerio 5cm u desno gledano od nazad...
Kad vec kisa neda,ajd da se uradi nesto korisno...