Tj. prethodnik 758. Posto pise da je 752 16 coli.IMT 701 2x14 coli.Prethodnik 757.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tj. prethodnik 758. Posto pise da je 752 16 coli.IMT 701 2x14 coli.Prethodnik 757.
Ako hoces da ti gusi u kukuruzovini i slami namontiraj deflektore a ako hoces da guta masu nista nediraj.Plug je Lemindov,nema brige,kvalitet je ok,oni su i radili za IMT plugove,tanjirace,drljace.....I ja sam primetio plaz, kaze da je jedino menjao raonike prosle godine i to je to, radio za sebe 20 ari, e sad koliko je to tacno ne znam, videcemo, odma ga farbam, bas mu je boja dotrajala.
- - - - - - - - - -
Sad sam kod rodjaka gledao njegov 755 kod njega se crtala sarabe drugacije nego na ovom i ona ruca za stelovanje je manja, ne znam ima li jos neke razlike?
I da li mu pomazu oni plasticni deflektori koliko ne znam dal da kupim kad vec imaju nosaci za njih?
Plug sa slike je Lemind,a lemind je proizvodio plugove za IMT,kao i tanjirace,drljace i jos mnoge prikljucke.Nemoj da te to plasi,on je u orginalu IMT,u detalj,kvalitet odlican.Sta mislis da je IMT mogao sve da proizvede i da postigne,imao je kooperante koji su radili za njega a Lemind je bio najjaci IMT-ov kooperant.Ti to nebi ni primetio ali ja to po slikama i nekim detaljima znam gde je koji proizveden.Stani Mirko kako Lemind, zar nije 755, sad si me zbunio ?
Sad ga meni prodas za 100 eura,eto da ti nesmeta u dvoristuMirko je strucnjak za plugove, j dok sma kupio moj udavio sam ga pitanjima i porukama, a i sada imam 2 u dvoristu i jos nisam odlucio koji da prodam, ova kisa ne mogu da se probaju pa ostaje do jeseni da se ispitaju oba. hvala Mirko
Lemind je radio plugove, drljace i tanjirace za imt, original je plug bez brige...Stani Mirko kako Lemind, zar nije 755, sad si me zbunio ?
Meni ovaj treba brzom postom da ga posalje, pa cu malo cekati da stigne, vise mi se isplati da platim postarinu nego da ja idem po njega.