Danas, onaj drugar koji se premišlja da li da kupi kockastog Leoparda 3 brazde i ja, sreli jednog čoveka koji nam tvrdi da glave nisu jednake na kockastom Leopardu i Leopardu sa krivim gredeljom. Tvrdi da su daske na kockastom uspravnije postavljene i malo višlje nego na krivom gredelju, i da se taj kockasti mnogo teže vuče od ovog sa krivim gredeljom. Drugar, (išao je da vidi taj kockasti koji mu je ponuđen), takođe tvrdi da daske na tom kockastom nisu iste kao na mom Leopardu sa krivim gredeljom, i još kaže da mu je gazda rekao da je plug Leskovački što je takođe meni sumnjivo. Pomislio sam da se ne radi možda o Lemindu, ali onda smo gledali slike na netu i pokazao mi je da je isti kao i ovaj novi Dubički. Sad mene zanima da li se u Leskovcu radio nekad neki sličan plug kockastom Leopardu, ili pak gazda pluga ne zna šta priča. Takođe me zanima da li neko pouzdano zna da li su postojale dve vrste glava (ili samo dasaka) na Leopardima (kockastom i sa krivim gredeljom), ili je tu nešto muljano sa tim plugom pošto je očigledno da nisu iste...