Nedjooo
Banned
aha,ok ja sam pomisli da te kvernland zezao pa si zato promenio marku pluga..izvinjavam se...a ionako vogel ti je extra,ja mogu samo da ga sanjam... jos jednom svaka cast...novo je novo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas se kaze da su u Dolovo i vrapci prosti,a ko je lud neznam.Naljutiste mi skolskog! Svako ima svoj ugao gledanja,ja licno nepoznajem "materiju" kod mene u selu sve novo sto se kupi od plugova 90% je vogel a 90% ljudi hvali i prica kako je kvederland najbolji,pa ko je tu sad lud a ko prost?
ko ce ga znati sada koji je tip tacno za nas tip zemljista.
A kod nas se kaze da samo u Dolovu ima 539 2005 godiste sa sve prikolicom za 1000eura i plug 757 2007 godiste sa sve tockom za 125 eura.Kod nas se kaze da su u Dolovo i vrapci prosti,a ko je lud neznam.
Mala sala,nadam se da se ne ljutis.![]()
@bikacan
Ozbiljna proizvodnja zahteva usavrsavanje ceo zivot. Ja iako sam elektrostruke, procitao sam xx knjiga o poljoprivredi. Dosta toga sam kupio na poljoprivrednom fakultetu (i docimer mi je tamo student, pa sam mu krisom krao materijal). Imas internet, poguglaj sta te zanima. Nadji kontakte ljudi sa fakulteta (nije lose i nekog studenta koji je to polozio - procices jeftinije), profesori ti mogu poslati postom itd...
@dragan82
To o cemu ti pricas je stanje u industriji. U mojoj struci (elektrotehnika) je cinjenica da imamo znanje, ali nas finansije zezaju... Slicna prica je u poljoprivrednoj mehanizaciji.
To je pre vazilo za Dolovce da hoce da bodu,ovi mladji nisu losi.Ima jos jedna izreka ali me sramota da je napisem,tice se Dolovki.Pazite se kod nas kažu i "Ko od noža nije bolvo neka ide u Dolovo"
Izvinjavam se![]()