Plug - osnovna tema

Milose nemoj da me brukas , jer znam da si super decko.

Po meni najjaci od svih plugova je Huard. Njegov sistem nonstop nema da omane. Josuvek nisam nikog sreo da se zali na Huard-ov sistem non stop. na Kvernelanda se zale , ti si prvi koji se pozalio na Rabe Werk ( ovi Rabe su jedni od trazeniih plugova).

Petru , zar nije imao da se steluje?
ma stegao sam ga do kraja na cetvorobraznom plugu jedna se digne druga udje i tako samo kad je bilo suvo i tvrdo to su za tamo jer ima puno kamena i on kad naidje se digne ne izvadi ga napolje , i popizdeo jer su njive izgledale kao da je plug riijao a ne orao i presao na vogela sa 4 i 3 brazde za sad sam zadoviljan

I moj lemken je bio nezamenljiv , nije mogao ni jedan IMT da ga menja (psssst nisam imao para za drugi). Niko ni je reo da je IMT los , samo sto je ravnjak i kad bi i on umesto ovog sistema non stop imao osigurac na straf. Moj komsija je 3 komada iskrivio sa Ursuza. Bas zato sto nemaju osigurac, a on voli malo da se gura pod bagrem i totije.

Ja imam 2 IMT pluga i usudio bih se reci da ima boljih od njega,ne mnogo al jedno par puta boljih ima samo mi komsije ne daju za te druge kazu ovaj im odgovara.

Jel ima negde neki podatak testova plugova po kojima je Huard najbolji ?

Imam 2 oltova pluga, i jedan leskovaćki sva tri su takva da nijedan nemože zaorat kukuružnjak kako treba nije to to ali eto nemam bolje nije to regent ili neka marka on kakav je takav je kada poćenmo na tabli orat ore rođak sa okretaćem a uletimo i mi sa 2 olta bude malo ćupavo ali jbg .. !

Druškane sve zavisi od zemlje,kod mene na jednoj njivi ima 3 dolje i 3 brega.
Svakako da nije isto oranje u dolji i na bregu(bio to IMT ili bilo koji drugi plug)

Kada neko hoće da vidi koji su plugovi najbolji ode na svetsko takmičenje orača i pogleda listu i nadje Huard plugove.E nemože pod huard nego pod Kuhn i odma se vidi koliko su zastupljeni!
plugovi.jpg

Šta ti misliš dali sam uopšte i odlazio:haha::haha::haha:??
E sad dali ti to odgovara :haha::haha::haha:

Ona sličica tvog oranja je za temu "Nikad ovako"(što se tiče pluga to je u redu,ali "oranje" je za čistu NULU.
Pozdrav moderatore.
Nema meni sta da odgovara ili ne,ti si se sam kocoperio da ces napustiti forum,ja te terao nisam.

A sto se oranja tice,daj mi te tvoje slike vrhunskog oranja da vidimo.Ako ores kao i sto plugove odrzavas,onda nista nisi bolji.

Moja!! Lista domacih plugova br.1 IMT, br.2 BNT-leopard, br.3 Lemind, br.4 OLT , a i u oglasima se tako krece cena.Mozda sam nekog zaboravio?

Poslednja izmena:
Čekaj malo.Da li je ovo lista plugova po kvaltetu?Ko je napravio rang lisu?Oglasi prave rang listu kvalitete plugova?Ako je tako veću glupost nisam skoro pročitao!

Nazad
Vrh