Korisnik1787
Član
- Učlanjen(a)
- 29 Dec 2009
- Poruka
- 3.649
Slažem se da neko napiše da je to njegovo mišljene a ne kao ovo što je napisano!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako bas sad da crkne!?Stručnjaku2 kile farbe ne oru,sad mi ne radi aparat da ti pokažem kako je složio IMT 3 brazde i Torpedo 9006!!
Možda bi nešto i naučio.
Slazem se sa ovom tvojom listom delimicno.Ja bih mozda ova prva dva zamenio za mesta.Lista domacih plugova br.1 IMT, br.2 BNT-leopard, br.3 Lemind, br.4 OLT , a i u oglasima se tako krece cena.Mozda sam nekog zaboravio?
Otkud ti to?Slobodno obrisite ono sto ne odgovara urednicima,posto nemam pravo na misljenje![]()
Kako biste vi rangirali te nabrojane domaće plugove?Čekaj malo.Da li je ovo lista plugova po kvaltetu?Ko je napravio rang lisu?Oglasi prave rang listu kvalitete plugova?Ako je tako veću glupost nisam skoro pročitao!
Lakse ide imt,radio sa oba,ali kao sto rece jedan clan,ne zaorava kao vogel-i jos nesto...svaki l950 ima veci zalogaj od 30,a postavljen u rupe predvidjene za taj zahvat-provereno na tri pluga u okolini.Nemoguce da IMT ide lakse, provereno ne ide. Mozda vogel nije dobro podesen ili je to subjektivni osecaj....
Ne znam čekam Vas da mi pojasnite malo tu listu!
istina je da taj plug može progutati sve i svašta ali ne može kao imt da "složi brazdu" pogotovu u pličem oranjuIzvinjavam se,to sam naveo zbog primera a ne da bih se reklamirao,i daleko sam ja od gospodina.
montoya,pa plug treba i da se šteluje a i zavisi kakvi su uslovi u oranju,ja sam ove godine milio i za posavcem i za 756,posavac je poznat da lepo slaže brazde )divlje svinjče)