Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Predrag.l Pazi ja sam svojevremeno pricao sa jednim holandjaninom koji mi je tada rekao da i tamo ima ljudi koji pokusavaju da prevare drzavu, ali ako te uhvate u nekoj prevari ili prekrsaju lako moze da ti se desi da na neko vreme ostanes bez subvencija a za vece prekrsaje i da ti zabrane izlazak na trziste. Sto u startu znaci da su te osudili na propast. Plus, ako je u pitanju zakonski prekrsaj sledi ti krivicna prijava. Nije to tamo bas kao ovde, ono kao munes nekom 100 evra i svi nasmejani i vedri. Tamo inspektori nece tek tako da rizikuju da gube posao i jos mnogo toga zbog neke sitne love. Koliko znam, svi ti nameti se odnose samo ukoliko zelis da trgujes proizvodima. Iskreno, i ja bih bio rigorozan kada je u pitanju proizvodnja hrane za trziste, jer su opasne stvari u pitanju. Lupam, proizvedi 1.000 l nekog krsa od alkohola pa vidi koliko ljudi mozes da potrujes, a da ne pricam o ovima sto prskaju svim i svacim voce i povrce i onda iznose na trziste bez da brinu o karenci. To jedu necija deca. Za to bih oduzimao imanja i dugogodisnja robija. Mozda ovo zvuci rigorozno, ali stvarno ne vidim opravdanje za to sto neko zeli da zaradi koju hiljadu vise preko tudje grbace. A za svoje potrebe, radi brate sta hoces, tvoje zdravlje i tvoj zivot.