Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj forum je vlasnistvo odredjenih ljudi koji isti vode sa ciljem da zarade novac, stoga istina i nije u prvom planu, vec sto veca poseta, sto veci broj klikova kako bi forum bio primamljiv oglasivacima. Razumem ih i ja bih da se ne lazemo a i svi vi isto uradio. To je povodom moga banovanja.
Zna se da im je malina sranje,a zbog gramzivosti nasih hladnjaca i nasa malina je stavljena u isti rang sa njihovom...."Serbowie nigdy nie oddawali malin poniżej 4 zł oni są zorganizowani i nie dają się tak wykorzystywać jak my na chłodniach jest malina ale to grys i ukraiński syf prskany czym tylko się da ładnych malin klasy extra niema nigdzie."
Zanimljivo kako Poljaci priznaju da im je, koliko god radili, malina mahom griz a malinu iz Ukrajine zovu "prskano s.anje"..
Bila je nasa "strucna" komisija i to utvrdila....@Ariljac80
Kako vi to znate kakva je malina njihova? Jeste bili kod njih? Jeste obisli neke njihove hladnjace? Mislim da pisete u najmanju ruku neproverene informacije, ne vole ih Poljaci jer su im konkurencija, inace znam da velike firme dosta kupuju u Ukrajini. Pustimo se predrasuda, opasne su.
Sabac 90 din...