Plasman i cena maline u 2018 godini

Bilo bi dobro da se na ovoj temi samo izbacuju konkretne cene, sa konkretnih otkupnih mesta.

A na drugoj temi ko zeli neka odgovara ovim psihicima i onima sto su svoju decu proterali iz kuce i drzave, prepoznace se sami.

Tako je, od danas ovde samo konkretne cene sa otkupnog lista i mesta otkupa. Toliko mozemo ispostovati jedni druge a ujedno i ignorisati padobrance, citaj SENDVICARE.

Ljudi moji,gledam ovo pisanije ovde i umesto da se svi složimo oko jedne stvari,isti leb jedemon,nadje se neko i uvali pušku...pa dokle bre.Ja traži savet kako da se izborim sa skakavcima pojedose list i od lastara,niko da mi odgovori a pisete memoare.organska je u pitanju,bacio sam kreč po vrstama dole,rosa,hemijska reakcija malo je smanjilo ali ima ih još.

Evo dogovora
1a53c3dc0a3f27ecaf47ef3af0dbd8cf.jpg

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Kad kazu, jbg dali smo im jos pola mrvice, ajd ujednacite cene
446f4bf4c0c1c5c6a4e41c67dbab7dda.jpg

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Neko gore napisa ko ce onda da mota kablove.....i ja takodje delim tako misljenje .
Malina je nekako dizala cenu rada u Srbiji tako da je sve vise i smetala privatnom sektoru.
Sto se tice da cenu diktira ponuda i potraznja kako rece premijerka,nebi se desavalo da u marketu
imas onda malinu koja vredi 800 ili 900 din za kilogram.....bila bi onda i marketu mnogo jeftinija.....
Vidi se da je to cista budalastina.....

Malina je bila spas i za ovako napustena sela ,a ne da se svi sjate u Beograd.

Nektar u V. Hanu danas odlucio da ove sezone ne otkupljuje malinu, svi koji su podigli gajbice su obavesteni da iste vrate, otkupa nece biti. Ali zato od sutra krece otkup visnje, cena prve klase 40 dinara, lepota bozja

Nazad
Vrh