Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Esilii siguran ..?? ja sinoc dobih info da do ponedeljnika nece se ni pojavljivati u ovom kraju..?Pancevacka u Lipolistu 135 din.
Послато са S60 уз помоћ Тапатока
Izvini,druze,ali odavno vecu glupost nisam procitao na ovom forumu......Informacija iz prve ruke. Tačna je cena za organiku.
Komercijalna dogodine neće ni ići... Kako sam cuo.
Tako da sto jelo hleba od maline jelo se.
Treba prelaziti na isplativije kulture.
sta je glupost?cena za organsku ili da konvencionalna neće ni ići?Izvini,druze,ali odavno vecu glupost nisam procitao na ovom forumu......
Pa da nece ici konvencionalna,samo se bespotrebno siri panikasta je glupost?cena za organsku ili da konvencionalna neće ni ići?
Treca recenica jeste glupost, ali sve ostalo je u pravu.Izvini,druze,ali odavno vecu glupost nisam procitao na ovom forumu......
Realna cena beraca po kg ubrane maline je 50 din.Trazim savete ..misljenja..?
Do veceras treba da odlucim .Da grupi javim da dodju da beru sutra po 65din/kg a da sutra predam pancevcima po 135 din/kg ...Mnogo sam ogorcen i na tu cenu pa se dvoumiiiim..? jbg ..izvinite ..nesto jace od mene da je ne bereeem...ne znam sta mi je??
Pa velim da poslusam vecinu..? Pozzzzzz.
Realna cena beraca po kg ubrane maline je 50 din.
65 din?
Послато са S60 уз помоћ Тапатока
Trazim savete ..misljenja..?
Do veceras treba da odlucim .Da grupi javim da dodju da beru sutra po 65din/kg a da sutra predam pancevcima po 135 din/kg ...Mnogo sam ogorcen i na tu cenu pa se dvoumiiiim..? jbg ..izvinite ..nesto jace od mene da je ne bereeem...ne znam sta mi je??
Pa velim da poslusam vecinu..? Pozzzzzz.
Nije da neće ići, nego je neće ni biti. Povadices je sam ili ces preći na organsku proizvodnju.Izvini,druze,ali odavno vecu glupost nisam procitao na ovom forumu......