Sto ja volim kad me neko prozove pa to mi je hit
Prvo i prvo, koliko god godina da imam ti ne daje za pravo da me spominjes u ovom podrugljivom kontekstu... Jer ako si onaj koji mislim da jesi, opet cu ti reci sto i onda kad sam doticnom spominjao i uzu i siru familiju.
Drugo... Neka je i 500 kila, mada nije, (no nema veze), ti zemljace moras da prodas 5 puta vise (minimum) kako bi bio po zaradi jednak meni! Jer ja ne placam nikoga, moja je zemlja, mi beremo svi skupa i pare ostaju u kuci. Imam jaaako minimalne rashode. Prema tome, pokri se usima i ne serendaj ovde i ne pravi se pametan. Ja nisam video tebe ni u jednoj drugoj temi kako ljude savetujes koje djubre da bace, cime i kada da se prska, koja bolest je napala neciju malinu, itd...
Jedino sto znas jeste da prosipas ovde tvoje neke fore i fazone i podjebavas ljude... Shodno godinama koje kazes da imas, trebalo bi ozbiljnije da se ponasas i nas od "17 godina" ucis nekim pametnim stvarima, ne glupostima.
Trece i poslednje: JA TEBI NISAM REKAO NISTA RUZNO A NI UVREDLJIVO! Konstatovao sam samo kako mi je cudno da neko dodje posle godinu dana i 45 poruka i soli pamet ovde svima... Pogledaj koliko sam ja poruka poslao i koliko puta su mi kolege zahvalile na mojim porukama pa onda nadji da me prozoves i da me spomenes...
Idi stidi se tamo negde u cosak 2 minuta pa se onda vrati...
Prosto da covek ne poveruje kakvih ljudi sve ima jbte... Ajde pokazi nam tvoje PLANTAZE od 3-4-5-milion hektara... Ja imam 20 ari pod malinom i imam jos 8ha pod ratarskim kulturama. I ja sam moje slike svega postavljao ovde, nesto ne znam da si ti postavio ista...
Uostalom i ne moras, jer vidi se kakav si covek, dzaba ti sva zemlja ovog sveta... Koliki si baksuz, mislim da ces se i udaviti negde jer te ni zemlja nece koliki si baksuz