Sem @ jefto...dobar cooment ... nista vise pametno,konstruktivno,argumentovano,....? sve nesto bla,bla,lopovi pokradose nas ,otimaju ...vlastodrsci .i braca...? jbg ...ja to ne vidiiim? ...mozda dioptrija nije ok.
Pitali se neko od nas zasto mi imamo naj vecu cenu u otkupu ...nije mnogo veca ...al je...?
Dali bracu i vlastodrzce stvarno vadi ..recimo ? 100 000 t--??? x1 eu =100 000 000 eu da nam opljackaju i podele...?
A sto bi se oni bavili takom sicom ..? Kad bi mogli da se bave drugim rabotama ,gde je mnogooo vecaaa lova....(prodajom teritorija kos.sanc,vojvod..) i jacih firmi..i kojekakvih drugih delanja gde je mnoooogo vecaaa zarada. Pa nisu oni toliko valjda glupi da se bave sitnicama...?
Hladnjacari ...? malo su vise alavi..i zele da mahxs...zarade ....e jbg ,niko nije imun na lovu, i to nekako da razumem??..?? mada bilo bi fer od njih da nesto podele i sa nama ...jer bez nas nema ni njih......al oni taktiziraju i ocenjuju puls kod nas i prema tome se i upravljaju...?
Klimatske promene...??? cudno...a kako se upravljati prema tome...?
Poljska i neki drugi ..? organizuju se na vece povrsine.... znamo sorte i kvalutat ...al ulog do berbe u din 20do 30 din berba kosta kombajnima od 12 do 25 u din ...+ oko 50 din proizvodna cena ....i nogom u .upe ..nude po 1 jevrej..? za njih SUPER iska ...Ako sam dobro sagledao da u Poljskoj ima oblasti u kojima ne mogu kombajni ....i u tim oblastima malinari kukajuu ko ranjenici ..vise no mi...?
Politika ..??/ mislim na svetsku sve obuhvatno ...nije u naj ,naj..nazire se i mozda neka nova SEK-a (svet.ekonom.kriz.)....Stih razloga se po lagano vraca nekadasnje vreme ...daj sta das....dok zadnjih gadina u jacim ekonomijama je bilo pravilo DAJ samo KVALIIITEET. ..jer hrane ima dovoljno ..al KVALITET ...?...U nadi da ce se nesto promeniti,,,? Strpljen spasen!!
Oprostite !! ako.....?
- - - - - - - - - -
Mogu se uvesti vancarinske barjere za uvoz iz regiona,a da se izuzme KiM i R.Srpska.
Postovani jefto..Znam da ZNAS da Vas VEOMA Cenim.. I visoko kotiram....Al sa ovim coooment se ne bih slozio...
Za mene ..al siguran sam i znaaaam za jos mnogeeee ...? Je KiM i R.Srpska...pa jos po nesto...je NAASEE kakvo god da je al je NASEE...kao dete ...ako je problematicno..? fuj fuj ....al ono je NASE..?