Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavisi koji dan budes kupovao,posto ce kod nas u Arilju biti isplacivane dnevne cene maline......A ako hoces jeftiniju varijantu,dodjes u Arilje i naberes koliko ti volja,bice mnogo napustenih malinjakaКолико ће отприлике требати новаца на лето-јесен за нпр 20 кг малине.. за замрзивач треба.
Zavisi koji dan budes kupovao,posto ce kod nas u Arilju biti isplacivane dnevne cene maline......A ako hoces jeftiniju varijantu,dodjes u Arilje i naberes koliko ti volja,bice mnogo napustenih malinjaka
Kad smo kod Zmaja,Jevto,
Nemoj da medj nasim vocem bude Djulici uveoci. Ti,nadam se znas sta to znaci.
Zavisi koji dan budes kupovao,posto ce kod nas u Arilju biti isplacivane dnevne cene maline......A ako hoces jeftiniju varijantu,dodjes u Arilje i naberes koliko ti volja,bice mnogo napustenih malinjaka
Нећу код Вучка тај ме заyебо много пута у животу, мене и моју породицу.Ako bude 200din 1kg 4000din,ako bude 100din 1kg onda 2000din.
Ali ako kod nas bude 100 din 1kg,kod hladnjacra ce biti 300,ili ako hoces od vucka da kupis tu istu NASU MALINU onda 600din.
Ok. Ova 160 npr,a sledeca? 2020? Cena tad?
To nije dezinformacija,vec plan otkupljivaca.Sve najvece hladnjace u Arilju ce placati dnevne cene.Ne mogu da se bore sa ostatkom Srbije (na nasu zalost)gde cena odredjuje na dnevnom nivou....Iz Arilja je potekla ona prevara sa besplatnim djubrivom,ne znam da li je ta ideja potekla od Bogdanovica ili je on samo instrument.U svakom slucaju sramotno je sto su uzimali pare jadnim poljoprivrednicima.
Sada iz Arilja poticu i takve glasine o nekakvim dnevnim cenama.
- - - - - - - - - -
Kakva 2020? Da li si ti svesgtan da se svet nalazi u predratnom stanju.Ko zna sta ce do tada biti.Da li znas da su porudzbine za municiji iz SAD i NATO nasim fabrikama na istorijski rekordnom nivou?Da li znas da i u Konjicu stancuju metke istim kupcima punim kapacitetom,itd...?
To nije dezinformacija,vec plan otkupljivaca.Sve najvece hladnjace u Arilju ce placati dnevne cene,ne mogu da se bore sa ostatkom Srbije,na zalost,gde cena odredjuje na dnevnom nivou....
Iz Arilja je potekla ona prevara sa besplatnim djubrivom,ne znam da li je ta ideja potekla od Bogdanovica ili je on samo instrument.U svakom slucaju sramotno je sto su uzimali pare jadnim poljoprivrednicima.
Sada iz Arilja poticu i takve glasine o nekakvim dnevnim cenama.
Nije iz Arilja potekla i još uvek ne znamo je li prevara. Ja imam dva objašnjenja. Na sastanku u vladi iz januara meseca jeste obećana pomoć u vidu đubriva i to zapadnoj Srbiji zbog prošlogodišnjih elementarnih nepogoda. Tad je i navedena cifra. Moguće da ako do svega ne dođe, vlast pokušava na taj način da diskredituje naše predstavnike proizvođača. Narod će u tom slučaju da okrivi svog predstavnika. Tako obezglavljeni nemamo ko da nas vodi u dalju borbu za veću cenu.
Druga stvar moguće da do podele i dođe ali sa manjom količinom od predložene. U tom slučaju ja podržavam svakako naše predstavnike jer ja se nisam izborio ni toliko.
Treća stvar, naši predstavnici tvrde da će do podele doći za petnaestak dana.
Četvrta stvar je da ovo nas proizvođače ne košta ni dinara. Ko je plaćao nekog advokata 400din da mu pomogne oko popunjavanja dokumenata ili ko je dao udruženju 1000din za dalji rad udruženja, to je druga stvar i nikako nije obavezna. Ja sam predao papire i nije me koštalo ni dinar.