ZastitnikPravaGradjana
Banned
Pitanje je ko zivi od maline i kupine a jos je vece pitanje KAKO I NA KOJI NACIN POJEDINCI ZARADJUJU OD MALINE I KUPINE? Pitanje je ko je domacin i pitanje je ko je parazit koji zivi na racun domacina?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cena cacanke kupine 2018?
Cena ajdareda 2018?
Ne filozofiraj.
@zastitnik
Ima resenje i za to, da vidim ima li ko od prozvodjaca AntiFrost sistem? Kod jabuke to lepo funkcionise a citao sam da su prosle godine u Celarevu palili slamu da bi se stvorio dim i time podigao temperaturu u vazduhu. Tehnike ima razno samo je pitanje koliko mi ulazemo u to.
@dekiVR
Ja nikada nisam pisao da sam dobar u proizvodnji, pisao sam da imam koga da pitam ako treba ali po ovoj temi nisam ni sa kim razgovarao.
Ja imam taj stav da svako treba da radi ono u cemu je najbolji gde moze da ostvari najbolje rezultate. Ako treba neko novo trziste da se otvori, ako treba naci i zadrzati postojeceg klijenta, ako se treba izdvojiti iz mora drugih i slicnih e tu sam onda dobar i uspesan sto najbolje govori rezultati koji stoje iza mene.
@dekiVR
Suludo je na forumu pisati o tome gde i sa kime sa sve radio. Recicu samo da imam iskustvo u radu sa klijentima iz skoro 10 razlicitih zemalja a od toga neka trzista sam uspeo prvi da otvorim.
A sto se tice proizvodnje to mi nije jaca strana. Znam kako se proizvodi i radio sam cak u malinama nekada davno ali osim kontakata sa nekim velikim proizvodjjacima i nasim profesorima drugog iskustva nemam da bih mogao da se pohvalim da sam imao rekordan prinos i sl...
kako nisi strucnjak za proizvodnju, pa evo ovde cak imas i resenje, samo sto neznas da ta temperatura malini sad ne znaci nista posebno
- - - - - - - - - -
Koji rezultati ???
@dekiVR
Pa ne mogu tako , jer onda bih sebe doveo u nelagodnu situaciju kod nekih svojih partnera a to ne zelim. Imam tu privilegiju da informacije dobijam sa vrha ali isto tako i sa strane proizvodjaca zato imam po meni realnu sliku sta se sve desava na trzistu. Kada kazem koliko kosta proizvodnja, to nisam ja racunao , racunali drugi koji su u tome poslu jako dugo.