Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pripremam se da pravim hladnjacu, a ti?
Po obrazovanju sam inzenjer i ekonomista.Je li to problem?
Imam iskustva u bankarstvu i industriji.Pored toga bavim se proizvodnjom maline,uspesnstvarujem u poslednjih nekoliko godina promet po racunu PG preko milion dinara...
Ozenjen,otac troje dece...
A vidim da si "Mare" vredan,pa na vreme da skupis papire....a poziva jos ni na vidiku....
Форма документације
Члан 28.
Уверења и потврде која се достављају уз захтев за одобравање права
на ИПАРД подстицаје не могу бити старија од 30 дана од дана подношења
захтева.
Jevto, zemljace, svaka ti je kao Njegoseva. Puna podrska za pisanje!!! Podeli sa nama jos koju informaciju, ima li ista novo u vezi cene za ovu 2018 god, nudio neko nesto? Sem sto se po ivanjici guraju za 16-icu i kan, ima li bilo kakvih desavanja?
Onda ne imenuj ni Rada nije korektno prema njemu (zbog svega sto je radio dobro u nasem kraju svih ovih godina), reci imenuj ko su ovi drugi koji placaju 180 dinara, (kad vec tako lako Rada prozivas i imenujes) zar to nije tvoj dug prema ovom forumu i proizvodjacima koji se kunu u tebe i dele ti pohvale i zahvalnice kao malopre Nikolic (ocito ne cita detaljno tvoje postove... ne cita izmedju redova kao ja ....nevidi tu "budjavu oblandu")... ne okreci ljude jedne protiv drugih ti si intelektualac...ti treba da budes primer, svima nama sa dve visoke diplome...