Ti jesi prvoborac. Ovo nije vreme prvoboraca vec 2018.,vreme novih generacija,novih ideja,novih tehnologija. Sve se osavremenilo. Ubrzalo,unapredilo. Vreme prvoboraca je proslo. Pomirite se s tom cinjenicom sto pre.
Vreme kad se zivelo od 10 ari maline lepo zivelo je zavrseno. Vreme kad je od ha maline svako drugo domacinstvo imalo hladnjacu,stan u Bg i punu slamaricu je proslost.
Dolaze nova vremena,ne tako laka,vremena u kojima posten radnik nece moci da pliva medju novim generacijama secikesa i pirana.
E sad vi,stare i iskusne generacije,pogledajte kakvu srbiju ostavljate u nasledje svojoj deci? Da li i dalje smatrate da ste sposobni i da imate vise ikakva prava? Nemate.
Zahvaljujuci Vama,Vama Iskusnim generacijama,ostavili ste da Nas vode nove mlade generacije poput ekipe iz snsa? Dokle ce nas dovesti?
Sad markane moj,okani se Zoroa i bakarnih vodica vec pogledaj sta se desava oko Vas starih iskusnih generacija i kuda vodi ovaj voz sa lokomotivom koju ste vi pustili u pogon.
Okani se tvoje demagogije i opste poznatih forumskih hvalospeva kako ste Vi pametni,mudri,uspesni,lazni moralisti itd,jer da jeste,ne bi sad svaka kuca koja proizvodi malinu,mleko,krompir,itd itd plakali nad svojom sadasnjoscu i jos gorom i neizvesnijom buducnoscu okovanu lopovima,secikesama i parazitima.
Prst na celo markic i zapitaj se,da li sam ja u pravu ili ti kao predstavnik Prvoboraca koji su se izborili za naftu od 160din,kupinu 20,sljivu 10,mleko 25din ,najskuplju struju u regionu i tako redom?
Nadam se da Vi kao prvoborci imate stofa makar da priznate ovo sebi.
Naposletuku si otkrio tvoje pravo lice ni Jefto ti vise nemoze pomoci!!!!... RECENICA "Vreme kad se zivelo od 10 ari maline lepo zivelo je zavrseno" nije ti na mestu Kooojicu...... Varas se lepi moj vreme pred nama malinarima bice ponovo bericetno...samo je potrebno malo strpljenja.... .Taj isti Jefto koji te molio da se vratis na fotum...on je tvoja podrska u pricama o .... sto se mene tice idi u politiku! Tu ti je mesto!
Poslednja izmena: