Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ponudio je on 120din ali samo onima koji su sa njim potpisali ugovor i od njega uzimaju djubrivo i preparate (do 25.000din za 10 ari) ali SAMO dok to ne otplate a kasnije ce "trziste odrediti cenu".
Obnova poljo.gazdinstva se radi automatski i nije potreban nikakav papir-zahtev osim u slucaju kada ima nekih promena tipa povrsine, parcele, kulture..Ove godine ide obnova poljop.gazdinstava, zna li neko sta je potrebno od papira?
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
https://ibb.co/pZq0Q4N
Zagarantovana cena za onog ko uzme robni avans: za Vilamet i Miker 120 din, a za Polku i Polanu 65 din.
Pa da, i ja sam razumeo da se daje 120 din/kg samo dok se ne otplati roba, nakon toga cena moze biti veca ali i manja, zavisno od dnevne cene...
A ko odredjuje kolika je dnevna cena ?
Proizvodjac koji potpise ovaj ugovor DUZAN je da preda CELU kolicinu maline .
Sta ako neko drugi u tom trenutku ponudi vise od ove kompanije ?
Na 11:11 https://www.facebook.com/malinari.kraljevo/videos/320030685316977/
Zasto bi Rade povecavao otkupnu cenu ako je ovim ugovorima vezao ruke proizvodjacima za sve proizvedene kolicine
Ja imam potpisan ugovor sa Ljubojevicem.Nije duzan da preda nista sem kolicine da isplati tzv, robni avans,
Prema jos uvek neproverenim informacijama koje sam dobio,ipak nude sada 120 dinara avansnu cenu za citav rod.Interesovanje za sklapanje ugovora je jako slabo.Ako dodjem do primerka ovog novog ugovora koji definise akontnu cenu od 120 za citav rod,okacicu ga,
Ja imam potpisan ugovor sa Ljubojevicem.
Kao prvo po ugovoru si duzan da predas svu kolicinu maline.
Kao drugo zagarantovana cena od 120 din vazi samo dok ne otplatis robu koju si uzeo od njega,sve ostalo sto predas nema zagarantovanu cenu.
Kao drugo zagarantovana cena od 120 din vazi samo dok ne otplatis robu koju si uzeo od njega,sve ostalo sto predas nema zagarantovanu cenu.
Potpisao pre 31 januara.Okolina Pozege je mogla da potpise samo do 31 januara.Elixir je kupio relativno skoro pa je ostavio prostora za B.Bastu,Ivanjicu,Sabac da ljudi mogu potpisati i posle 31.januara.Obecao 120 ili 137,sta znaci obecao ako nema na papiru to ne vazi.Nekazem da nece da bude ali ja ti samo kazem sta stoji u ugovoru koji je potpisan,znaci na papiru jer ne verujem u nikakva obecana.Kada si potpisao ugovor? Pa govorio je da posle 31 januara nece primiti ni jednog proizvodjaca,a sada ih juri na sve strane.Nema zainteresovanih,kod nas je hladno docekan,a mi smo veliki proizvodjaci.(Podrucje od Uzica do Bajine Baste).Ovde je obecao akontnu 120 dinara a 137 ako se dva puta dnevno dovozi u bivsu Elixir-ovu hladnjacu u B.Basti na celu kolicinu.