nikola ilic
Član
Danas sam bio da vidim jecam,auu al je ludacki sav je silan,nadam se da nece pobeci da mogu da ga oprskam cikocelom,prihranu ce dobiti posle 20-tog,oko 250kg/h i to mu je sve,nesmem vise zbog proteina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas sam bio da vidim jecam,auu al je ludacki sav je silan,nadam se da nece pobeci da mogu da ga oprskam cikocelom,prihranu ce dobiti posle 20-tog,oko 250kg/h i to mu je sve,nesmem vise zbog proteina.
Ako hoces NS sorte onda u njihovom distributivnom centru na rimskim sancevima tel. 021 4898280. Ako hoces strance moze se naci u maloprodaji ali teze. Raspitaj se ko pravi ugovore sa Maltinexsom pa vidi sa njima ili pozovi direktno Maltinex Backa Palanka pa ce ti reci gde u blizini ima semena i da li moze bez ugovora da se kupi seme.DA li neko seje prolecni jecam? Gde se moze naci seme?
Ko kaze da je rod manji?Nektatria daje bez problema 4-4,5tkj....Cena je bila u zetvi visa neg sad zito....Bacis 240-250kg/h AN ili San i nema problema sa proteinima.
Napisao sam da se seju uglavnom stocni ozimi jecmovi i tu spomenuo Nonijus. Pogledaj malo rezultate poljoprovrednih strucnih sluzbi po Vojvodini pa ces videti da ni u njihovim ogledima nema tih prinosa za nektariju koje ti spominjes. Malo si se zaigrao.Nisam promasio nejedi se,znam koji je pravi naziv,zajebao sam pisanje,kakav bre genetski potencijal od 7-8t/h,pa bez malo sam imao toliko po KJ,j...m se sa ti malo vise neg sto ti mislis,Azot sam objasnio,pa ko hoce nek poslusa savet,nece pogresiti....A sto se ne seje?HMMmm zbog lose rodnosti i placenosti,pa kazem da je prosle godine izasao skuplje neg' zito,al ne ti ne citas,jbt on prica o Nonijus-u,taj je bas rodan...