Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam igrom slucaja usao Pionir pricu, posejano 3 vrece 1114 na 23,5 za berbu, pored njega Sykora pa da vidimo koji puni vise u kos beraca.
Kao npr???To je tacno, a ima i drugih metoda da se vidi razlika u rodu.
Tamo gde sejes zp 677 ili 704,posej b23 ili n43 na 23-25,pa mi javi rezultate.Jer ja sam pre pioneer konstatno sejao zp i to bas 677 i 704 u dobrim njivama rodi boga,tj klipovi veliki,e sad koliko je to kg zrna neznam,ali zato gde je malo losiji kvalitet zemljista corak,stabiljka 3 metra a klip nikakav,a to za 15t na hektar moze al uz polivanje,ne kazem da je pioneer mnogo bolji,ali kod mene masovno prelaze od domace na strane hibride.PzzzPrijatelju,sejao sam pionir 5 godina na po 5-6 hektara i isprobao sam sve njihove hibride iz tog doba i dok sam ja brao klipove kocicare ostali su sa ZP 677 i 704 brali po 15t/ha.Sada sejem samo kolombu i nista vise.Ja sam ZP 677 i 704 placao 2800 i to su hibridi koji itekako vrede.Nazalost oni imaju kalibraciju katastrofalno losu.
Svaka cast za patrijotizam i ja sam za to , ali od toga nazalost novcanik ne bubri.Nemozemo pricati o istim hibridima u vezi rodnosti, u razlicim krajevima. Zivela SRBIJAMa kakav pionir kad ga ove godine nije bilo nigde .Diskttabilni su ovi predstavnici za srpsko trziste.Do ove godine sam sejao po25 vreča ove samo 3 i to iz 2010 sto mi je pretekao sve ostalo je od domacih kuca .Zivela SRBIjA.