Pioneer hibridi

bojcetic je napisao(la):
To ne znam. Najbolje pitajte promotera za vas region, da bi bili sigurni pa napiste da svi vide.
To najvise zavisi od toga, koliko vam je dobavljac jak, promoteri tu malo pomazu. Imaju neke informacije, ali kapu kroje trgovci. Bar za Pioneer je tako.

danas sam pazaario f38 sa pončom po ceni 5250,00 dinara po vreći nadam se da se nisam zajebao.Može li kakav komentar ubedljivo je bio najskuplji u apoteci

vitezbb je napisao(la):
danas sam pazaario f38 sa pončom po ceni 5250,00 dinara po vreći nadam se da se nisam zaj...o.Može li kakav komentar ubedljivo je bio najskuplji u apoteci
Pre neki dan sreo sam se sa promoterom pionira i kaže da su F38 i K67 dva najtraženija pionirova hibrida kukuruza i još kaže da je ovaj K67 rađen u našem doradnom centru ( Sombor i Pančevo ) a F38 je uvozni verovali ili ne iz Čilea :sta:

MARČELO je napisao(la):
vitezbb je napisao(la):
danas sam pazaario f38 sa pončom po ceni 5250,00 dinara po vreći nadam se da se nisam zaj...o.Može li kakav komentar ubedljivo je bio najskuplji u apoteci
Pre neki dan sreo sam se sa promoterom pionira i kaže da su F38 i K67 dva najtraženija pionirova hibrida kukuruza i još kaže da je ovaj K67 rađen u našem doradnom centru ( Sombor i Pančevo ) a F38 je uvozni verovali ili ne iz Čilea :sta:
I kod mene pise da je f 38 iz cilea malo mi smesno al ajde verovacemo im
K67 je dobar ja sadio u saksiju da proverim klijavost nikli su za 10 dana sva zrna

Jos nista od gratisa.
Tek sam danas dobio ostatak narucenog semena, R92 sa Ponchom.

@zorancile
Kad si porucio V74? Meni su rekli da ce biti samo za one koji su porucili u januaru :sta:

Nazad
Vrh