Pioneer hibridi

Pričao mi je čovek koji radi puno zemlje da ga je sejao prošle godine 31.marta i da je bio jako dobar. Ne znam ništa preciznije.

ja dosad nisam sadio pionir imam neki h31 i y54 el vredi to ovo je tretirano poncom i kakva zemlja treba za njega pozdrav?!!

N01 je naravno dobar ,ali nije za berbu u klipu,strašno mnogo se runi.(sjetićeš se ovog posta na jesen,naravno ako bereš u klipu.)
@paracinac, nije valjda da ćeš saditi kukuruz?

Kako koga uhvate. Kod nas F73 se mogao kupiti po ceni od 4050din do 4600din, ako hoces sa Ponchom onda jos 1000din na tu cenu.

@francuz
Videcemo na jesen da li se isplatilo, sad samo znam da me prilicno boli po dzepu....

N01 je naravno dobar ,ali nije za berbu u klipu,strašno mnogo se runi.(sjetićeš se ovog posta na jesen,naravno ako bereš u klipu.)
@paracinac, nije valjda da ćeš saditi kukuruz?
Nerazumem sta si ovim hteo da kazes od kako znam za sebe moji sade kukuruz al nisam sadio taj pionir jer kod mene u selo se kaze posadi pionir i imaces pionircici kolko oces ako me razumes ja imam 10 dzakceta y54 i h31 i neznam el dobar i kakvu zemlju on trazi jer moja zemlja nije idealna i ne zalevam kukuruz jer nemam uslove za to a inace sadim oko 15h kukuruza svake godine ovaj pionir sam dobio od druga pa zato pitam a sta si ti hteo reci onim postom verujem da i ti neznas !!!

Nazad
Vrh