worm
Član
F38 još nije stigao?
kako gde ja sam ga uzeo pre par dana al 5000 dzak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
F38 još nije stigao?
FAO 410 moja preporuka TI je da ga seješ na 19Ja nisam mogao da ga dočekam, pa sam uzeo D79 pre neki dan. Na koji razmak mi preporučujete setvu?
treba li kome f38 i d12ja dosad nisam sadio pionir imam neki h31 i y54 el vredi to ovo je tretirano poncom i kakva zemlja treba za njega pozdrav?!!
3500din.kolka je cena kod vas za fao2 i b23?
Nerazumem sta si ovim hteo da kazes od kako znam za sebe moji sade kukuruz al nisam sadio taj pionir jer kod mene u selo se kaze posadi pionir i imaces pionircici kolko oces ako me razumes ja imam 10 dzakceta y54 i h31 i neznam el dobar i kakvu zemlju on trazi jer moja zemlja nije idealna i ne zalevam kukuruz jer nemam uslove za to a inace sadim oko 15h kukuruza svake godine ovaj pionir sam dobio od druga pa zato pitam a sta si ti hteo reci onim postom verujem da i ti neznas !!!N01 je naravno dobar ,ali nije za berbu u klipu,strašno mnogo se runi.(sjetićeš se ovog posta na jesen,naravno ako bereš u klipu.)
@paracinac, nije valjda da ćeš saditi kukuruz?