Dragan18
Član
Da li neko zna gde moze da se nadje F38 u okolini Backe Topole ? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod koga u Pa i koja je cena?Lala iz Banata je napisao(la):Sad je zakupio jedan magacin, pa ima semena na lageru kakvog hoces i koliko hoces. Dragane, koliko tebi treba F38?
mislim oko 8 kesa sa 0,5 dozom ponchaLala iz Banata je napisao(la):Sad je zakupio jedan magacin, pa ima semena na lageru kakvog hoces i koliko hoces. Dragane, koliko tebi treba F38?
ima kod mene u selu,al ne znam dal sa poncho-mDragan18 je napisao(la):mislim oko 8 kesa sa 0,5 dozom ponchaLala iz Banata je napisao(la):Sad je zakupio jedan magacin, pa ima semena na lageru kakvog hoces i koliko hoces. Dragane, koliko tebi treba F38?
Dodjes kod mene, skoknemo do Panceva i kupis.Dragan18 je napisao(la):danas zvao, u agrarprometu nema....
FLORENCIA...podnosi losiju agrotehniku, a ako i ne uspe, najjeftinije je semedraganNb je napisao(la):koje hibride pionira preporucujete u(prolecno ) tanjirano zemljiste,rit je u pitanju?
Moram tu da sejem kukuruz,posto mi je prosle god.bio suncokret?
Ja nisam mogao da ga dočekam, pa sam uzeo D79 pre neki dan. Na koji razmak mi preporučujete setvu?F38 još nije stigao?