Pioneer hibridi

Ima puno fuzarijuma i to ne toliko kod nas koliko u okolnim zemljama gde se obavlja semenska proizvodnja,iskljucivi razlog povlacenja P88

u komsiluku na ogledu najbolji od svih 12 tona 19 vlaga a A24 imao kod mene paaaa kod mene malo ispod pet tona na jutru a ni vlaga mu bas nije jako spala tako da ga menjam za 94 94 pa cemo da vidimo inace prosek sve Pioniri oko sest tona po kj po meni vredi kupiti najskuplju grupu jer ova nasa dorada je slabija ako ubodes Francuze to je prava stvar provereno na svojoj kozi

Kod mene A24 5525 kg/kj jus, na parceli od 7 jutara,120 kg/kj urea predsetveno, npk nista,sijan 4.4., kombajniran 10.10.(pre kisa) vlaga 16,7-17,4., drugi put bio kukuruz za redom na parceli.Posijan na 23,5 cm.Jedino seme mi je bilo koje sam kupio bez Poncho-a(sto nikad vise necu uraditi), tretiran Furadanom, malo je bio redak u kombajniranju,oko 55.000 po ha(redji od onih koji su bili sa Ponchom).Najslabiji rod mi je imao prosle godine, ali ja sam bio zadovoljan sa njim.

pa 24 je ako oces medju prvima da vrses ali nije za neke ozbiljnije prinose parcele da Dragane F38 najbolji tu u tvojem komsiluku \ednik

Mi smo uzeli F02 za 22evra + PDV (vreća), i uzeli smo 60 džakova tako da će 90% površina biti F02 koji se kod nas pokazao kao najbolji od pionirovih hibrida prošle godine...

@Shale
Gde ima da se kupi za te pare? To je verovatno seme od prosle godine :sta: Moze kontakt na pp.

uzeo sam kod nas u zadruzi, a zadruga se zove lux in agrar(imas sajt pa pogledaj kontakt, neznam ga napamet), al ja sam čuo da je sve prodao...
na semenu ima etiketa za ovu godinu, e sad on nam je rekao da je to neki dil sa nekim vozačima, al moram napomenuti da nam nije dao račun...

Pa neverujem da me je zeznuo, jer smo jako dobri s njim, e sad dok nebudemo vrli nećemo znati kakav je...

Nisi u pravu,to je mozda za vas region.U vojvodini se pokazao jako dobro

Mercedes je s...nje , Lada je zakon. :haha:
Šalim se , jedno sam siguran ne treba se ograničiti na jedan tip (hibrid ) za svu površinu nego ipak bar 3,4 hibrida da se smanji rizik (razne vrste ) , ništa nije isto svake godine. (naravno sve od neke jake firme kao što je pio..)

Nazad
Vrh