Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mil je napisao(la):Pitanje za forumase koji imaju vise iskustva sa Pioneer hibridima. Odlucio sam se za tri sorte. Za branje u klipu (za ishranu svinja) odlucio sam se za N43, za branje u zrnu (za prodaju) za A24 i V74. Dvoumio sam se izmedju A24 i N01. Sta mislite o svemu ovome?.
branko91 je napisao(la):Kolka gustina treba da bude za F73?
Kako god samo nemoj po zelenilu stabiljke! To mnoge zavara...pujol je napisao(la):Posto sam ove godine odlucio da sejem pioneer hibride i to iskljucivo FO2 i B23.Zanima me posto kukuruz berem iskljucivo beracem,posto su pioneer hibridi veoma osetljivi na vlagu tj brzo je otpustaju,kako ja da odredim kad je pravi trenutak tj 25 posto vlage za berbu ako nemam vlagometar?/![]()
![]()
Reci mi, lej' kod vas nema niko ko otkupljuje kukuruz, psenicupujol je napisao(la):Hvala sto ste me obeshrabrili![]()
,moj otac seje sto godine ZP hibride i njih smo mogli da beremo i u decembru nikad se nece okruniti,al ja sam resio da promenimo i sad ako ga prilikom berbe okrunimo,dragi forumasi ima da se oprosti te od mene,ima da me nema
![]()
F-02 se teško komuša i nije baš za berbu beračem ima Pionir drugih sorti koji su bolji za tu namenu.pujol je napisao(la):Posto sam ove godine odlucio da sejem pioneer hibride i to iskljucivo FO2 i B23.Zanima me posto kukuruz berem iskljucivo beracem,posto su pioneer hibridi veoma osetljivi na vlagu tj brzo je otpustaju,kako ja da odredim kad je pravi trenutak tj 25 posto vlage za berbu ako nemam vlagometar?/![]()
![]()
Peter je napisao(la):Reci mi, lej' kod vas nema niko ko otkupljuje kukuruz, psenicupujol je napisao(la):Hvala sto ste me obeshrabrili![]()
,moj otac seje sto godine ZP hibride i njih smo mogli da beremo i u decembru nikad se nece okruniti,al ja sam resio da promenimo i sad ako ga prilikom berbe okrunimo,dragi forumasi ima da se oprosti te od mene,ima da me nema
![]()
Ako su normalni ljudi odnesi im uzorak nek ti izmere vlagu i resen problem...
I jos nesto, nemoj zbog takve sitnice (nemogucnost odredjivanja momenta berbe), odustajati od tako dobre namere (sejanja Pioneer-a)...![]()