Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze N-43 se pokazao kod mene i to kao hibrid za vrsenje odlican , sa prinosom od 6200 kg/kj i vlagom od 19-20% sa nekom normalnom agrotehnikom(bez NPK djubriva)...srdjanvaic je napisao(la):interesuju me sorte K-67 i N-43 i da li ste zadovoljni prinosom...?![]()
Par stranica u nazad imaš cenovnik.Zeka je napisao(la):koja je cena u ovom momentu "Florencije" ako je ima... ili V-74 ... i ima li naj novijih cenovnika za ovu godinu![]()
![]()
Dobro sad zato sam i pitao posto vidim da Florencije (fao470- 3300 din) ima u cenovniku ... a njena zamena je V-74(fao520- 4800 din) al nem veze ...ljusha je napisao(la):Par stranica u nazad imaš cenovnik.Zeka je napisao(la):koja je cena u ovom momentu "Florencije" ako je ima... ili V-74 ... i ima li naj novijih cenovnika za ovu godinu![]()
![]()
isti slucaj sa k-67 i kod nas u ataru,5t/kj max 5.5t/kj na ovu rekordnu godinu ješandor je napisao(la):K-67 ove sezone je malo podbacio jer ne voli " hladno leto " uostalom meni se sviđaju svi pioneerovi hibridi kasnijih grupa zrenja .
Zeka je napisao(la):koja je cena u ovom momentu "Florencije" ako je ima... ili V-74 ... i ima li naj novijih cenovnika za ovu godinu![]()
![]()
Gde moze da se kupi kukuruz u zrnu po toj ceni? Kod nas se placa 15 din/kg tel-kel, tj. oko 23-24 % vl.zzivica je napisao(la):evo mog cenovnika al se nepoklapa sa vasim,a jos nema dodatu cenu za ponco a to je plus jos 1000din. a za jutro treba vise od dve kese oderace mi kozu sa ledja al na fin nacin.al su ga i preterali sve mere i granice. za 1 kj mi treba oko 9000 din a to je oko 8 metara kukuruza u zrnu ljudi pa nije mene maceha rodila,pre 15-20 god za jedno jutro trebalo je od 1,5-2 metra kukuruza a sad?cemu to vodi i gde cedu nas odgurati za 15-20 godina,da nebude onda seme za 1kj 20 metara kukuruza hahahaha vrag odno salu,nemu ti ni mere ni granice sto se toga tice a to ce i biti.''M I S K O V I C U''
![]()
nikola94 je napisao(la):,,,ima nas raznihZRENJANINAC je napisao(la):SUMADINACW je napisao(la):kakav pioneer, ocena 0. ko je posejao zestoko se pokajao!
![]()
![]()
![]()
ne mogu da verujem da sam ovo pročitao
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dragan18 je napisao(la):PIonir F73 , jel sejao neko ? kako se pokazao u susnijim godinama , koji sklop podnosi ?![]()
n01Mil je napisao(la):Pitanje za forumase koji imaju vise iskustva sa Pioneer hibridima. Odlucio sam se za tri sorte. Za branje u klipu (za ishranu svinja) odlucio sam se za N43, za branje u zrnu (za prodaju) za A24 i V74. Dvoumio sam se izmedju A24 i N01. Sta mislite o svemu ovome?.