dragan.kovacev
Član
@ida uljma, svi ste ga platili samo ga neko nije izeo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Definitivno Dragane ove godine će sugurno biti na tržištu F02 čim ga ima u novom katalogu za 2013 godinu, ja ga isto sejem svake godine, ne u velikim količinama ali uvek ima mesta za njega na mojim njivama. I za ovu godinu sam ga uzeo u Pančevu kao seme od prošle godine ,F02 se povlaci iz prodaje,e sad nism razumeo da li ga vec ove sezone nema vise ili od sledece?Ako neko zna bio bi mu zahvalan.
Isto tako radim samo umesto vode stavim Slavol
jeste ,ta cena je u pitanju..razlika u placanju januar-oktobar je oko 1200din. po vreci.puna doza poncho je 2000 plus pdv.na primer p1114 i f38 su u januaru 5240+pdv a u oktobru 6445+pdv sve je bez poncha,b08 florencia p12 4620+pdv i 5660+pdv,t36 f02 b23 n43 d11n61 n01 a79 f73 4820+pdv ili 5925+pdv cene variraju u zavisnosti da li placate u januaru,martu,maju,julu,septembru ili oktobru . cenovnik je od ZZ Uljma.Inace taj milikic je obican seronja,platio si ti druze Peet taj rucak jos kako..
Ide i preko lista ali ja mesam seme u betonjerki furadan+ slavoljer slavol neide preko lista
А какав је утисак, јел не утиче фурадан негативно на славол?ja mesam seme u betonjerki furadan+ slavol
Moze i tretman semena i preko lista.
u kojoj količini jel fifti fiftiIde i preko lista ali ja mesam seme u betonjerki furadan+ slavol