Pioneer hibridi

F02 se povlaci iz prodaje,e sad nism razumeo da li ga vec ove sezone nema vise ili od sledece?Ako neko zna bio bi mu zahvalan.

F02 se povlaci iz prodaje,e sad nism razumeo da li ga vec ove sezone nema vise ili od sledece?Ako neko zna bio bi mu zahvalan.
Definitivno Dragane ove godine će sugurno biti na tržištu F02 čim ga ima u novom katalogu za 2013 godinu, ja ga isto sejem svake godine, ne u velikim količinama ali uvek ima mesta za njega na mojim njivama. I za ovu godinu sam ga uzeo u Pančevu kao seme od prošle godine ,

No1 jeste da je imao losije nicanje kada su bile one koretine,ali da sasvim lep prinos...R10 i no1 f73 Nikola su za nase zemlje pravi...kazem iz iskustva od ove godine kod mene...:ppozdrav:

Pa kod mene se i nisu nesto proslavili osim R10,dobri su al su mi bili bolji F38,Florencija(neverovatan hibrid),V52(voli ladnije zemljiste,onu tesku crnicu),D79(nema ga vise).

jeste ,ta cena je u pitanju..razlika u placanju januar-oktobar je oko 1200din. po vreci.puna doza poncho je 2000 plus pdv.na primer p1114 i f38 su u januaru 5240+pdv a u oktobru 6445+pdv sve je bez poncha,b08 florencia p12 4620+pdv i 5660+pdv,t36 f02 b23 n43 d11n61 n01 a79 f73 4820+pdv ili 5925+pdv cene variraju u zavisnosti da li placate u januaru,martu,maju,julu,septembru ili oktobru . cenovnik je od ZZ Uljma.Inace taj milikic je obican seronja,platio si ti druze Peet taj rucak jos kako..

Deo tog rucka sigurno da smo svi placali koji smo njihovo seme koristili! Ja ranije, jer vec 2-3 godine ne sejem to seme a neki ce i dalje platiti
sto ne mora da znaci da ce prisustvovati na nekom narednom rucku!!!:osmeh:

@MOMOSARIC
Pa moze se reci,sto je sigurno sigurno,mada ne bezim ni od novih,mozda uzmem vrecu P9915 da probam,navodno je favorit.

Koliko realno znaci taj Slavol kad se tretira seme? Da li si nekad probao pola da tretiras a pola ne?

ja mesam seme u betonjerki furadan+ slavol
А какав је утисак, јел не утиче фурадан негативно на славол?
Мислио сам први пут да пробам, па да видим како и шта.

@bikacan,
Оно што сам читао од експеримената, испада да од свих фолијарних, и разних тих микробиолошких ствари, славол има најбољи резултат.
Пробаћу сигурно па шта буде. Само да видим како.

Nemaju veze jedan sa drugim,slavol postice klijanje i nicanje provereno pre nikne sa slavolom i bolje se mlada biljka ukorenjava

Nazad
Vrh