Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaka cast Pioniru ali ja necu kupovati njihova semena iz mnogo razloga...Jedan i najveci radio sam 4 godine u sem.centru u kojem se doradjuju njihovi hibridi i znam kakve su propuste imali...Ne kazem da drugi nemaju,ali barem ne znam.Ovo znam pa ne moram,jedino neki uvozni npr P1114večeras u mesnoj zajednici Uljma pioneer imao prezentaciju,aquamax u ograničenim količinama,samo ko ga kupi u januaru moći će da računa na njega dok kasnije jako teško,rečeno nam je da semena nema dovoljno i da nema gratis vreća,popunjavali smo formulare tipa koju sortu i na koliko hektara ćemo sejati,cene će sigurno biti veće oko 25%...ujedno bila je prezentacija rajfajzen semena,bayer otrova i eurofertil đubriva,svi su saglasni da će cene na proleće biti veće...prezentirali su i klimatska predviđanja za narednu godinu,po svemu izloženom neka nam je bog u pomoći.