Dragan18
Član
Od svih hibrida Pionira koje sam probao najviše mi se svidja F02 . Ove godine smanjujemo površine pod Pionirom zbog nemilih dogadjaja od prošle godine, D11 i F02 su ostali . Ubačen KWS i ZP i pojačan Dekalb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa Helikom nisam imao uopste problem.To isto se meni dešavalo prošle godine sa syngentinim helicom ali srećom u mnogo manjoj meri.
Možda zato što je tvoj bio iz Mađarske a moj iz Francuske , ove godine mi je stigao PKB-ovSa Helikom nisam imao uopste problem.
Pionir Fo2 je prosle godine u kombajniranju imao 10 % otpadnutih klipova,ako ne i vise...sramota i greota za videti...vise njega ne,pa makar dzabe delili.Od svih pionirovih hibrida, otpadanje zrelih klipova je najvise izrazeno kod k67, u pitanju je neki insekt koji ulazi kroz metlicu i onda se probija do drske korena koju valjda jede, ili je oslabi. I onda naidje vetric i to sve popada dole. U Madjarskoj je to bilo prilicno intenzivno zadnjih godina. Ovo mi je pricao jesenas jedan skladistar
Sto?Njih vrsimE jesi napravio posao..