diesel d-60
Član
Meni su prosle godine bas ti najraniji ostali bez klipa…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Можеш ли да кажеш нешто о 9889? Да ли се издвајао по нечему, било позитивно, било негативно?Ove godine sejali 9911, 9889, 9415, 9241.
Obično smeće po meni, nahvalili su ga kao da je zlatan. Stablo tanko ko čačkalica skoro... Mi smo ga posejali 2021-ve zbog priče rani otporan itd... Dunuo vetar i nakrivio ga fest. Pored je bio 9911 koji je mnogo bolje podneo vetar. Razlika je bila skoro duplo više u korist 9911... Skidan isti dan. 9889 imao veću vlagu nego 9911. U pitanju je bila parcela 14kj podeljena na pola.Можеш ли да кажеш нешто о 9889? Да ли се издвајао по нечему, било позитивно, било негативно?
P0704Koji pionir hibrid preporučujete za berbu u klipu ali da je ranija FAO grupa? Znam da je p0725 dobar ali bih raniju fao grupu.
Da li ima dosta osipanja kad ga berac bere sa 20: posto vlage?1096 se fantasticno bere i kad je vlaga oko 20... ali nije rana grupa