Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Preko 4000 kg na jednoj njivi, na drugoj 3800 kg po kj.Koliko u kilogramima?
Iz Corteve kazu da je jedan od njihovih vodecih hibrida.Kakav je p9300?
0217 nema višlji položaj klipa. Stabljika je niže visine i klip se nalazi na sredini stabljike@PROFESORR Imao sam ga prosle godine,ne svidja mi se zbog visljeg polozaja klipa,ako ima jaceg vetra,gotov je. Inace rodio 6t po jutru. Mislim da sam i postavio bio neke slike.
Da, pričali smo P0704 malo nepravedno zapostavljen, a jedan od stabilnijih hibrida.Videcemo ga iduce gidine. Pruzicemo mu saMsu
Malo cemo pruziti sansu i starijoj genetici P0704. Njega sam mozda malo nepravedno izbacio. Kad smo ga ranije sejali uvek je bio dobar. Kod njega mi se svidja sto je stabljika malo tanja, al jako elasticna.
Šta kažu kakav je ovaj novi fao 280, mislim da mu je oznaka 9893 ili tako nešto?Da, pričali smo P0704 malo nepravedno zapostavljen, a jedan od stabilnijih hibrida.
Naprotiv , podela rizika je ključna , treba imati hibride od 300-600 grupe možda ne veliki procenat kasnih, ali svakako moraju da postoje. Isto kao što su mnogi ove godine shvatili da ne treba da imaju jednu kulturu na 80% površina.Дошло време да се размишља о тим раним фао 200-300 за кратко време смо са 500-600 стигли до ових ,не ваља то ништа ал нема назад.
Primat gube jer se ne bere beračem. Plus sušne godine, pa se dedi kiks u oplodnji.Слажем се само констатујемо да полако губе примат ти каснији а и ако добију шансу то је не знатно у односу на ранији фао.