Dragan18
Član
Nije niko dobio, rekao sam ti već da je na carini u Srbiji.Jel neko dobio 0710?
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije niko dobio, rekao sam ti već da je na carini u Srbiji.Jel neko dobio 0710?
Ja kupio tri vrecice 9911...kod nas ga trenutno ima za kupit....vrecice su prao lagane...sitno zrno..bice tesko posijati sa mehaničkom olt sijacicomMi čekamo da stigne 9911 i da se kompletira porudžbina.vrecice
Sto bi bilo tesko samo odaberes pravi tanjir,jos ako je okruglo seme milinaJa kupio tri vrecice 9911...kod nas ga trenutno ima za kupit....vrecice su prao lagane...sitno zrno..bice tesko posijati sa mehaničkom olt sijacicom
Čitav svet štuca već dve godine od Korone. Da vas podsetim . U toku je rat izmedju Rusije i Ukrajine, cela Evropa je uzdrmana. Neke države su zabranile izvoz semena, srećom mi smo skoro sve uvezli jer smo krenuli rano i u naručivanje i isporuku. Za sad smo isporučili više semena od prethodnih godina i još stiže. Suncokret isto stiže u sledećih 10 dana . Do setve će stići seme, ne treba praviti paniku, semena ima ali možda neće više stizati udarnih hibrida. Stići će noviji hibridi koji su izuzetno dobri, i suncokret i kukuruz. Samo se za Pionir postavlja pitanje ...to što nema konkurentskih hibrida to se ne komentariše.Da izvine kolega [mention]Dragan18 [/mention] ali vec druga godina da corteva stuca, zapinje sa semenom. E sada da li je do distributera ili same firme ja to ne znam ali toga smo svedoci. Ali nije profesionalno da u decembru pitas ljude da poruce nesto na vreme , posle te obaveste da toga nece biti ili pak nema ga dovoljno. Pa majku mu kakva je to firma ako ne zna koliko necega ima ili pak nema na stanju i raspolaganju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čitav svet štuca već dve godine od Korone. Da vas podsetim . U toku je rat izmedju Rusije i Ukrajine, cela Evropa je uzdrmana. Neke države su zabranile izvoz semena, srećom mi smo skoro sve uvezli jer smo krenuli rano i u naručivanje i isporuku. Za sad smo isporučili više semena od prethodnih godina i još stiže. Suncokret isto stiže u sledećih 10 dana . Do setve će stići seme, ne treba praviti paniku, semena ima ali možda neće više stizati udarnih hibrida. Stići će noviji hibridi koji su izuzetno dobri, i suncokret i kukuruz. Samo se za Pionir postavlja pitanje ...to što nema konkurentskih hibrida to se ne komentariše.
Da dodam još nešto i kod semenskih kompanija je kao i kod redovne poljoprivredne proizvodnje...proizvodnja pod otvorenim nebom. Seme udje u fabriku u klipu , ko može da proceni koliko će "džakova" semena izaći dok ne prodje doradu i pakovanje.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Koja je cena za 9911?Danas mi je stigao 9911, 6,29 kg vreća, znači sitno seme...