Jel' moze maska germ? (to mi uvalise u apoteci)P0725 bi trebalo tretirati protiv zicara(kondorom ili nekim slicnim sredstvom za zastitu od zicara)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel' moze maska germ? (to mi uvalise u apoteci)P0725 bi trebalo tretirati protiv zicara(kondorom ili nekim slicnim sredstvom za zastitu od zicara)
To ti je protiv ptica,mada nije to dobro.Jel' moze maska germ? (to mi uvalise u apoteci)
имидаклопридJel' moze maska germ? (to mi uvalise u apoteci)
Gaucho samoZnam da je protiv ptica nego sam mislio da je mozda i protiv crva (zicara). Dobro, kupicu taj kondor.
Hvala!
Hahah, pa isto, imidakloprid...Kolega Kiraj testira stručnjake, imao sam i ja prošle godine jednog stručnjaka, kaže neće više da prska Nikoganom, menja taktiku radi sa Siranom. Celo po podne nisam mogao da mu objasnim da je ista aktivna materija a drugi proizvođač...Jedno 5 puta je pitao: Ako je tako, što se ne zovu isto?A aktivna materija kod Gaucha je.. ?
Или што кажу: ''Све је тако али ме ниси убедио.''.Hahah, pa isto, imidakloprid...Kolega Kiraj testira stručnjake, imao sam i ja prošle godine jednog stručnjaka, kaže neće više da prska Nikoganom, menja taktiku radi sa Siranom. Celo po podne nisam mogao da mu objasnim da je ista aktivna materija a drugi proizvođač...Jedno 5 puta je pitao: Ako je tako, što se ne zovu isto?
PozdravCuo sam sad da tako dolazi iz Franc