To sam imao ponude još prošle godine ali nisam hteo...Imas ti velik uticaj sad na široku masu. Jos malo pa ce i traktore da ti doteruju da radis recenzije![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sam imao ponude još prošle godine ali nisam hteo...Imas ti velik uticaj sad na široku masu. Jos malo pa ce i traktore da ti doteruju da radis recenzije![]()
Jel traze i pozdrav u klipu?To sam imao ponude još prošle godine ali nisam hteo...
Kupio sam Pionir 9757 i Dkc 4351, Dkc 4670. Za sad sam dobio džabe dvadesetak vreća raznih hibrida, nisam siguran šta tačno ima. Ako nisam dobio ni jedan Kašmir, to ću još pokušati da kupim i možda neki džak Sindženta Karioka.Sta si uzeo za ovu godinu radoslave?
Tražili su da ne budem objektivan pa smo se lako razišli...Jel traze i pozdrav u klipu?
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Duga priča. Sve je krenulo od klinca čija mama radi sa mojom ženom, posle još 2-3 i otelo se kontroli. Bila je anketa prošle nedelje na mom kanalu, 1200 je bilo protiv pozdrava, 200 za. Pozdravi su izbačeni i u zadnjem klipu ih nema...Stvarno, šta su ti potrebna ona pozdravljanja, kao nekada želje-čestitke-pozdravi na radio stanicama? Imas neke koristi od toga ili si jednostavno počeo pa ti je sad žao da batališ to? Inače meni ne treba javni pozdrav![]()
7200Kolko je pioneer prva grupa?
Lepo su te oderali...Danas pazaren 9911 sa insekticidom skoro 7500. Završena nabavka za ovu godinu, po planu. Ako bude vanredno, biće kako biti mora.
Moguće je. Ali nema druge, tri nedelje čekam bez insekticida i ne stiže. Pa sad ili da se nećkam ko banatska mlada, ili da prežalim 10 evra po vreći i da imam ono što želim da posejem.Lepo su te oderali...
Gledao sam nekog jutjuberaKakav je pioneer po217? Imam ga u ponudu?