Pioneer hibridi

Stvarno, šta su ti potrebna ona pozdravljanja, kao nekada želje-čestitke-pozdravi na radio stanicama? Imas neke koristi od toga ili si jednostavno počeo pa ti je sad žao da batališ to? Inače meni ne treba javni pozdrav

Stvarno, šta su ti potrebna ona pozdravljanja, kao nekada želje-čestitke-pozdravi na radio stanicama? Imas neke koristi od toga ili si jednostavno počeo pa ti je sad žao da batališ to? Inače meni ne treba javni pozdrav
Duga priča. Sve je krenulo od klinca čija mama radi sa mojom ženom, posle još 2-3 i otelo se kontroli. Bila je anketa prošle nedelje na mom kanalu, 1200 je bilo protiv pozdrava, 200 za. Pozdravi su izbačeni i u zadnjem klipu ih nema...

Dobavljac semena mi rekao da se zakomplikovala situacija sa semenom jer je jedna velika kolicina naseg semena prosledjena Ukrajni! Sto moze biti veoma tacno jer mi smo narod koji bi prodao i rodjenog brata a ne neko seme uz odredjenu naknadu! Za nas je dobro i zacisceno iz budzaka :haha:

Bio danas u Mitrovici u par poljoapoteka, hteo da vidim za Senkr plus, a prazni rafovi namenjeni semenu kukuruza. Ima malo BC, ZP, Euralis Singenta..

Nazad
Vrh