Moraš pažljivo čitati. Ili je ipak neka teorija zavere?Dkc od 10 prvih na 7 mesta a sejaces samo dva 2021. Zanimljivo
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moraš pažljivo čitati. Ili je ipak neka teorija zavere?Dkc od 10 prvih na 7 mesta a sejaces samo dva 2021. Zanimljivo
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Bojcetic šta seješ od DKC hibrida ove godine?Taj 4943 sto je bio prvi je onda iz DeLuxe particije za oglede, onaj klasican sto smo mi mogli kupiti je pociscen magacin pa je niklo 70-80% uz 3 tipa porasta.
Komšija mi je dugovao 3 vreće 4943, vratio negde u januaru, kupljeno u Madjarskoj. Za jedno 20% džakovi bili kraći i uži, taj i ovaj iz ogleda bili ekstra a što sam naknadno kupio kod mene 1 vreću, taj bio sav nejednak...Bilo je više partija, očigledno.Taj 4943 sto je bio prvi je onda iz DeLuxe particije za oglede, onaj klasican sto smo mi mogli kupiti je pociscen magacin pa je niklo 70-80% uz 3 tipa porasta.
Gotovo,rat.Znači ništa bez mađara. Sada će me napasti kolega Savo, kud sam i spomenuo mađare. Ono, mađarice mogu ali muški, nikako.![]()
Sad od prvog stizu po apotekama i zadrugama nesto pioneer-a ,bar tako su rekli pre neki dan gde god sam zvao.Nije mi sigurno to sto kazu da ce noviji hibrdi stici marta
Mixer,da li si pisao negde i u kojoj temi rezultate sa ove njive,i dal ces opet sejati raniju setvu?
4670, 5007Bojcetic šta seješ od DKC hibrida ove godine?