zvonimir 60
Član
Cena Francuska.Da li je i cena proslogodisnja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cena Francuska.Da li je i cena proslogodisnja?
Stiglo mi nesto pionira , pod 9 tackom stoji
9. Tretirano : redigo, lumibio kelta
A na drugim dzakovima
9. Tretirano : redigo m + lumidapt kelta
Da li bi neko mogao da prokomentarise sta su ove specije, redigo je valjda osnovni fungicid, a ovo drugo sta je ? Biostimulator? Ili nista ?
Insekticid je kod pionira valjda lumiposa, al to ni nisam porucivao
Kupili mi ful tretman,7900 za nas,u prodaji 8200Takvu informaciju imam i ja....pioneeri zaštićeni forceom nešto preko 7000din.
Ni blizu istog. Kod pionira je u pitanju biostimulator koji sadrzi kombinaciju neophodnih mikroelemenata koji u odredjenoj srazmeri uticu na stimulisanje fizioloskih procesa u biljkama, samim tim na brzu deobu celija i izduzivanje. Zato nice ranije i brze napreduje.Šećerna vodica,k'o i Aceleron kod dekalba.
Koliko dana brze nice i koliko je kg na kraju veci prinos u odnosu na ne tretiran? Koliko brze nicanje ucestvuje u ukupnom prinosu?Ni blizu istog. Kod pionira je u pitanju biostimulator koji sadrzi kombinaciju neophodnih mikroelemenata koji u odredjenoj srazmeri uticu na stimulisanje fizioloskih procesa u biljkama, samim tim na brzu deobu celija i izduzivanje. Zato nice ranije i brze napreduje.
Jeste ,ali ja ne reklamiram svoju firmu. Napisane su neistine i povela se tema u pogrešnom pravcu pa čisto da objasnim razlike izmedju pristupa tretmanima semena.Jel se meni čini ili je reklamiranje na forumu bilo zabranjeno?
Da li se slažeš da bi semenske kuće trebalo da snose posledice jer valjaju seme koje je oštećeno u doradi, koje je staro i predeklarisano, itd.? Ne može me niko ubediti da je efikasnost nanete hemije ista posle nekoliko godina stajanja. Takođe, lepe se deklaracije da je seme prepakovano pri čemu vreće nisu otvarane i seme ispitano. Ako se neprodato seme vrati prozvođaču, ne može se na osnovu pojedinačnih uzorkovanja tvrditi da je svo seme koje su vratili razni distributeri i veletrgovine u istom stanju. Kako znate da su ga svi skladištili i čuvali propisno. Zar nije logično da se svo seme koje se ne proda bude izručeno na gomilu, izmešano a zatim uzorkovano i prepakovano u novu ambalažu?Jeste ,ali ja ne reklamiram svoju firmu. Napisane su neistine i povela se tema u pogrešnom pravcu pa čisto da objasnim razlike izmedju pristupa tretmanima semena.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Druže, ne znam, nije moj posao. To ispitivanje rade nezavisne laboratorije.Da li se slažeš da bi semenske kuće trebalo da snose posledice jer valjaju seme koje je oštećeno u doradi, koje je staro i predeklarisano, itd.? Ne može me niko ubediti da je efikasnost nanete hemije ista posle nekoliko godina stajanja. Takođe, lepe se deklaracije da je seme prepakovano pri čemu vreće nisu otvarane i seme ispitano. Ako se neprodato seme vrati prozvođaču, ne može se na osnovu pojedinačnih uzorkovanja tvrditi da je svo seme koje su vratili razni distributeri i veletrgovine u istom stanju. Kako znate da su ga svi skladištili i čuvali propisno. Zar nije logično da se svo seme koje se ne proda bude izručeno na gomilu, izmešano a zatim uzorkovano i prepakovano u novu ambalažu?
Ja imao 0023 za probu dobar je bio... 9889 i 9300 tek treba da udju u drzavu.Šta kažu iskustva za P0023 i P0074?