Rasa91
Član
Kod mene svake godine ima najbolji sklop i najbolje nicanje, nznm sta mu rade ali ide kao mecava.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na koji razmak je išao p0725?Pioneer P0725
Setva 13.april![]()
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
![]()
Na 21 cmNa koji razmak je išao p0725?
Ja ovaku pokoricu ne videh na slikama ove godine. Doooobra kiša bila. A kukuruz extra sklop.Svaka cast,ovakav sklop jos nisam video
Tako je, uvek prezupči zrno. Jedino ako se ide sporo onda ne. Probao rakovicom i 3 sporom, ali to je meni ubistvo.... Jbg navikao sam na prvu i pedal tu d metal.
Kod nodetke postoji varijanta da se stave ploče sa 31 rupom kao i lančanici pogonski na točkovima se stave drugačiji da se uspori menjač i uopšte komplet mehanizam tako da se dobiju još sporiji obrtaji ploča, samim tim se dobija perverzija od preciznosti.
Rešilo bi se to i na maji ali dobro je to i ovako. Ne može i veliki izbor brzina, usevanje u "beton" i očajnu pripremu i preciznost.
Napisao. Ploče sa više rupa. Umesto 22 idu ploče sa 31 rupom i eto sporijeg obrtaja a sa manje više istim rastojanjem zrna.Kako može usporeniji menjač da smanji brzinu obrtaja ploča a da se održi zadato rastojanje između zrna?
I to je mnogo kako neki seju.Baš sam sad išao da pogledam ako bi išle ploče sa 31rupom, a da ostanu standardni lančanici najredje je 21cm.