Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj nije žute banke dao 20 godina.Ti dugovi su mala maca naspram dugova za odvodnjavanje. Tj kamata na dug. Kod odvodnjavanja ima milion dinara kamate na 100k duga, otprilike rečeno.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ja imam zemlje u vlasnistvu 3 godine i nijednom do sad nije stigao porez za odvodnjavanje.. Gde moze da se proveri taj dug ?Ti dugovi su mala maca naspram dugova za odvodnjavanje. Tj kamata na dug. Kod odvodnjavanja ima milion dinara kamate na 100k duga, otprilike rečeno.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Pa ako i nisi plaćao, nisi ni nikakvu uslugu od njih dobijao. Što bi sad platio nešto što nisi imao?Placam 15 godina pio posto sam od skoro u pdv prebacujem knjizicu odnosno sad prvi put moram da je produzim od kad sam u pdv, traze da vide od kad je zemlja na meni u mom vlasnistvu, proveravaju da li sam imao zemlju na sebi i gazdinsto a nisam placao pio pa da i to platim valjda sam to shvatio
Kako da proverim na eupravi dug za pio?Код мене не плаћају доприносе а дугови расту, и нико их не дира. Доста сам људима помагао око еАграра па сам им гледао и стање дуга преко еУправе, то су милионски износи.
Hvala, ulogovao sam se ali ne vidim gde da nadjem podatke o pioDug za pio se vidi na portalu eporezi. Ali trazite pristup preko consent. Tako ukucajte u google, i onda vidite svaku ratu za pio+zdr, dug, kamatu...
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Jel treba na upit stanja? Kako dalje? Ima 3 opcije, sintetika u pdf, analitika za fiskalnu grupu i upit stanja sinteticki..Dug za pio se vidi na portalu eporezi. Ali trazite pristup preko consent. Tako ukucajte u google, i onda vidite svaku ratu za pio+zdr, dug, kamatu...
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока