daner
Član
Jos kad bi mi svi bili slozni , pa pogasili sva gazdinstva i na tate i mame prepisali zemlju , i svi na socijalu iz inta ! Lepo bi uterali drzavi, kad oni nama trebamo i mi njima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E zato sam sada SOCIJALNI SLUČAJ na Budžetu...
Pa nek me laje ko god hoće, 6.500 mesečno 9 meseci godišnje...
Da se razumemo, u zemlju sam propao, kada sam išao da tražim, jer sam ostao nesrećom bez (krava) prihoda...
A sada ZNAM ko sve u selu (a i šire) prima Socijalu X godina, a žive u domaćinstvu gde imaju 15-20 jutara zemlje, I i II klase, i NIJE IH SRAMOTA...
Ali sve se vodi na dedi i babi, ili tati i mami jbg...
Bas tako. Napisao sam kakva je procedura za izlazak iz Pio sistema.Nije mi sada bas najjasnije....?
Neko uzme zemlju u zakup i registruje gazdinstvo.... Pukne kao zvecka posle prve godine.... i dogodine jednostavno nece vise da radi zemlju, ne obnovi registraciju gazdinstva, a nema zemlje na sebi... Po tvojoj prici on je i dalje duzan da placa PIO..?
Како то? Дал' је могуће да је то зато што је у АП на власти ДС? Код мене можеш добити материјално обезбеђење (социјалну помоћ) само ако донесеш лекарско уверење од специјалисте да си неспособан за рад (поред тога што немаш имовину). Ако си способан за рад кажу "иди у надницу" и одбију захтев.Pa nek me laje ko god hoće, 6.500 mesečno 9 meseci godišnje...
Па порески обвезници "хране хлебом", и не само хлебом, и оне што ладе муда по затворима а чист је само затворски круг и мало около.ipak ih hlebom hrane poreski obveznici koji obradjuju te njive,placaju poreze.
Бре ко да живимо у различитим државама. Чим сам укњижио прво парче земље изгубио сам право на дечији додатак. Кажу ко има више од 4,5 ара пољопривредног земљишта нема право на дечији.20 i nekog dečiji dodatak,