Peet
Član
Budale placaju redovno, ili makar jedan put godisnje sav dug a posle ovima koji nisu godinama platili otpisuje se kamata!!! I po ovome se vidi da je ovo banana i luda drzava!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Luda drzava jeste, a zasto bih im ja placao, da bi dobijao 10.000 mesecno i to ako dozivim. A za zdravstveno (socijalno) kod nas u Sapcu ljudi im umiru na hodnicima, skoro je bio slucaj da je coveku uspo bruh otisao amo oni mu vrate i puste ga odma kuci on to vece umro. Moja keva zivotno ugrozena sa hitnom iz vladimiraca otisla u sabac cekala dva sata da je pregledaju a ovmo kod mene je ozivljavali, i kada su je pregledali poslali je kuci i da dodje na kontrolu za mesec dana GDE TO BRE IMA. Kad je dosla na kontrolu zakazali joj neka snimanja evo vec dve godine ne rade ti skener vec nude da dodje kod njih privatno. I kome ja da placam !Ja sam to vece rekao tom doktoru iako je imala uput hitan za stacionar. da ne do bog umre ili joj se nesto desi pobicu mu sve sto ima zivo on mi se smeje u lice.Budale placaju redovno, ili makar jedan put godisnje sav dug a posle ovima koji nisu godinama platili otpisuje se kamata!!! I po ovome se vidi da je ovo banana i luda drzava!
Možeš se odjaviti. Ja sam imao situaciju kada sam tastu pravio knjižicu da nisam mogao da je napravim jel je trebala izjava dva svedoka da nema inostrano osiguranje itd tako već u par navrata zadnjih par godina. Pre neki dan kada sam overavao zdravstvene knjižice za decu,suprugu i mene ajde reko da proverim kada sam već u poreskoj da li neko od ukućana ima dug. Samo što nisam pao kada su mi rekli da tas ima 250000 din duga za zdravstvo. Odmah sam otišao u socijalno i onom istom magarcu koji mi nije dao u više navrata da mu napravim knjižicu upitao kakav ima moj tast status u ZDR. Posle provere mi je mrtav ladan rekao da on ima pravo na knjižicu samo da mora izmiriti dug.Kada ga nisam zadavio za šalterom kako me je vozao a nikada nije ni hteo da proveri. Po zakonu od pre 8-9 godina automatski je preko zemlje dužan da plaća zdr. Nikada nikakvo obaveštenje nismo dobili o tome.A sta je sa zdrastvenim, jel obavezno ili se moze izbeci?