Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
neznaam,lepo su mi ulepsali Uskrs idem posle praznika pa cemo videti sta cu uspeti...iskreno ne nadam se nicemu.......
Sad sam pogledao resenje koje sam dobio pise da dugujem 251000 za 2013godinu. Jel to moguce ?
Ili su to obracunali sve sto nisam placao zadnje 3-4 godine. Penzije svaki dan dizu granicu starosti sto znaci uz ssav ovaj stres i bolesti vecina nece ni diziveti, zdravstvena usluga je takva da ljudi umiru u hodincima bolnica dok lekari ispijaju kafe. I kome ja da placam !
@Rabadzija Ja mislim da ti moraju omoguciti da to platis u ratama ili na neki drugi model, jer niko od nas nema tolike pare da iskesira od jednom.
Ja sam bio u reprogramu,nadrndana salterusa mi rekla da ce stici koliko i kada da se plati,,a u momentu kad sam usao u reprogramu sam uplatio odmah 48000 dinara. Nista dobijao nisam,i onda dosadi meni cekanje i odem da vidim sta se desava u poresku,pogodi se prvi april,i ona meni kaze juce je bio zadnji dan da se uplati. Pisao zalbu,nisu uvazili,hteo da kupim kombi tad i za to sam spremao pare,medjutim otisao je taj novac na tri godine neplacenog pio fonda sa pripadajucom kamatom,i ja do danas nisam uspeo da kupim sta sam hteo,ali je bitno da su oni uspeli svoje da isteraju. Od tad redovno uplacujem PIO. I pravo da vam kazem,nije fer koliko se placa godisnje,meni je trenutno ovo nameta PIO puno da platim,a kolika je kad ostarimo penzija,ni ne placa mi se,ali mora se.Ja nisam dobio nista samo rok od 30 dana,a hipoteku sam potpisao odmah taj dan kad su dosli.Bio je onaj famozni reprogram to ste trebali da iskoristite tad se odpisuje kamata ako redovno izmirujete tekuce obaveze i osnovni dug ko nije usao u reprogram moze da se slika,ovo ste se meni desilo bilo je par meseci pre donosenja zakona o reprogramu.
Sigurno je tako. Ja sam prijavljen u PIO zdravstvenom fondu od onda kad je moralo zbog subvencija, a to je gotovo 10 godna i od tada uopste nisam napravio zdravstvenu knjizicu, ali oni redovno salju svoje godisnje namete. Nakupilo se toga pa sam usao u reprogram i pazim da redovno placam svaka tri meseca pocev od 15 februara jer bi svako kasnjenje znacilo ispadanje iz reprograma i placanje ogromne kamate.Sad sam pogledao resenje koje sam dobio pise da dugujem 251000 za 2013godinu. Jel to moguce ?
Ili su to obracunali sve sto nisam placao zadnje 3-4 godine. Penzije svaki dan dizu granicu starosti sto znaci uz ssav ovaj stres i bolesti vecina nece ni diziveti, zdravstvena usluga je takva da ljudi umiru u hodincima bolnica dok lekari ispijaju kafe. I kome ja da placam !
@Rabadzija Ja mislim da ti moraju omoguciti da to platis u ratama ili na neki drugi model, jer niko od nas nema tolike pare da iskesira od jednom.