Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma neko te dezinformisao ja sam pre mesec dana uplatio zdravstvo i cela porodica na mene osigurana i za 6meseci sam platio 14000din!Pa zar nije 64000din ili to zavisi ko koga.......kao i sve u ovoj tugi od drzave....ovi novi su zdravstveno digli sa 23000din na 33000din i vise nemoze da bude jedan clan domacinstva nosilac zdravstvenog nego moraju svi da iskesiraju 33000....
Cena za ZDR je oko 32000 za gazdinstva u PDV-u ,važi za celu porodicu nosioca ZDR-a . Nekada je moglo na dedu penzionera da budu osigurani svi ukućani npr ( ženin deda je bio nosioc, bili osigurani on ,baba ,ćerka ,zet,unuka I njen suprug tj ja) Sada imamo tri osiguranika u kući ,deda ,tast I tašta I ja sa suprugom I decom.Ma neko te dezinformisao ja sam pre mesec dana uplatio zdravstvo i cela porodica na mene osigurana i za 6meseci sam platio 14000din!
Recite vi meni na pr, ako nemam zemlje na svom imenu, nisam na birou, nemam reg gazdinstvo,,, kakva ja prava imam? Traze 2 500 din za mesec zdr, osiguranja.
Dobio sam novo resenje za PIO i zdravstveno. Povecano je i jedno i drugo. To sigurno zato sto su nam dobro platili nase proizvode. Lopine.
danas sam dobio resenje/upravni postupak prinudne naplate dugovanja za PIO i zdravstveno sa sve zateznom kamatom........ako ne platim prinudna naplata sa racuna,nepokretnosti,pokretnosti itd,itd
e pa za ovo smo se borili eto nam ga..............
dok "njihovi " pajtosi s kojima se sastaju po Kopaniku i piju jedu i je*u tipa Tomic Simpo, pa Bogicevic,pa Djuric Zekstra itd itd koji su ojadili ovu drzavu i od koga ne mogu da naplate nista, najlakse je udariti po grbaci seljaka koga *ebe ima velika ledja moze magarac da vuce i tegli
zalosno,zalosno..........