e jeste.... sad ti je kokosinjac denzifikovan ceo........
Post je spojen: [time]1280864358[/time]
Ovako 7-10 dana pred klanje obustavis upotrebu koncentrata, kostovita, i ostalih preparata, I pilicima dajes samo prekrupu od kukuruza i psenice, a ujutru i uvece, im dajes sledece.naberes listove od koprive i to u samo one mlade pri vrhu, a ukoliko njih nema, onda mogu i stariji, na sporetu zagrejes vodu, da bude oko 70C, dok se voda greje ti uzmes one listove pa ih malo isitnis, zatim ih poparis onom vodom i ostavis jedno 10-tak minuta da se prohlade.kada se prohlade odlijes onu vodu u neki sud, i njome kad se ohladi napajas pilad, zatim u posudu sa koprivama stavis trice , i to onoliko kolko da bude smesa gusta, ne previse, kao kacamak, nego srednje.To posolis malo, i das im videces da ce da se poubijaju oko toga.a meso se od trica i kopriva iscisti samo tako, da nepoverujes.upocetku im dajes manje kolicine dok se ne naviknu, a kasnije sto vise, to bolje.e sad ima mali problemcic, od toga pilici dosta kaliraju, meni su prosle godine sa 3,8kg.spali na 3,2, neki i manje.ali sta da se radi.bar ih jednom navuci sa takvim mesom, pa posle i neprocisceno da im das ima slatko da im bude, jer ce oci da im budu zamazane, sa onim prethodnim.ja tako radim za sebe, posto neprodajem, samo poneki put, kad bas neko mnogo trazi
Pozdrav