Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Odg: Pecanje, kao odmor mozdanih vijuga

Svakom čoveku bog odredi broj dana u životu.Vreme provedeno u ribolovu ne ulazi u konačan zbir. :pecanje:

ljusha je napisao(la):
Svakom čoveku bog odredi broj dana u životu.Vreme provedeno u ribolovu ne ulazi u konačan zbir. :riba:
Necu valjda tako dugo :cool:

Evo malo i trofejčića :pecanje:
9k6r6w.jpg
2vn4191.jpg

Ribnjak ! :haha: :haha: :haha:

Lep primerak nema šta ! :ppozdrav:

Sinoc na Tisi 4kom manica. Kada sam dosao kuci ono 3kom.Jedan mekako smugnuo iz cuvarke.

Šaran je upecan na jezeru Moharač u Erdeviku,a smudj na Savi.Šaran je 8,7kg. a smudj 11kg. :cao:

ljusha je napisao(la):
Šaran je upecan na jezeru Moharač u Erdeviku,a smudj na Savi.Šaran je 8,7kg. a smudj 11kg. :cao:

To je ono jezero kod brane ?!

U Erdeviku ima dva jezera,Moharač i Bruje i oba imaju branu.Moharač je oko 70ha. a Bruje oko 30ha. pa ne znam na koje misliš. :pecanje:

Iz Erdevika prema jezeru i posle skreneš desno . Mislim da taj put ka jezeru dolazi iz pravca auto-puta , znači prođeš kroz selo i onda desno . ::namigivanje::

Da,lako ga je naći,koga god pitaš u selu objasniće ti. :cao:

Znam to jezero bio sam tamo , imam dobrog druga iz/i Erdevika . :cao:

Ovo je za ginisa verovali ili ne. Na radio NS popodne rubrika o pecarosima i rec o ribokradicama. Po novom zakonu se oduzima sva oprema kada se uhvate na delu camac, pribori ,motor za camac, alat za hvatanje ribe pomocu strujeznaci svesto ima kod sebe.

A sad obrazlazu da se sve oduzeto vraca vlasniku posle izdrzavanja kazne zatvora i placanja novcane kazne.

Nisam mogao da verujem usima.

Ne to je za Ripley's Ili po naski za riplija

Krajem avgusta u Erdeviku.Mamac-keder

Nazad
Vrh