Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Odg: Pecanje, kao odmor mozdanih vijuga

2i8hrtl.jpg
nije loše malo ići na pecanje
ay905j.jpg

Vukovi sa dunava su imali okupljanje, ali se nisu baš napecali. Mada su imali nekih ulova, samo je problem jer voda suviše brzo raste

radi negde nešto? u petak išao na biserno.vrlo slabo..15-ak karaša, od kojih par lepih, tako da sam u pola 10 već počeo da pakujem, jerbo je krenula vrućina...
neko tu pit'o za stiropor. uđi u prodavnicu s mamcima pa pogledaj..imaš crveni, žuti i beli s raznim ukusima.na vodama gde ima manjova ili ti cverglana, to je poslednji bastion odbrane.udari po koji ali izuzetno retko.

i ja sam za vikend lose prosao na kanalu. doduse, vukli su vodu, pa nije ni bilo prilike za ulov, ali i ranije se to desavalo, pa je ipak bilo bele ribe. sad vrlo, vrlo slabo

kod mene juce zavrseno takmicenje u pecanju koje je trajalo oko 24h inace takmicenje se organizuje svake godine u sklopu slave sela(Djurini boemski dani), inace od takmicenja je jos bilo kuvanje riblje corbe,igranje karata,itd... pa ako je neko zainteresovan ima godinu dana da se spremi zabelezite u rokovnik 19.07. , a mozete nesto ranije da me kontaktirate da vm dam bolje informacije naravno koga zanima

Mrda li nesto na Tamisu i Tisi ? Ima li neko neku informaciju?

Da se malo smiri Dunav pa cu probati. Na Tamisu pre 10 dana-nista.Opsta gezva na vodi. Ne moze se naci slobodno mesto ni sa camcom. Obale pune razno-raznih flasa, konzervi... ::lose::

:pecanje: Jel iso' neko na stuku? Javlja li se negde? :ppozdrav:

Od prosle nedelje ne pecam, maznuli mi camac na Dunavu. Sto je najgore nije ni bio vezan lokotom samo za auto gumu iz zalivenu betonom, i to su odneli. JOOJ ako ih uhvatim naj.... su. Peco sam na dunavu okolina NS do Suseka ali je sada mala voda pa od mreza nemozes ni da udes u dunavac. Cuvara ni od korova.

Meni su u Virpazaru na Skadarskom jez. maznuli pentu 4,8 skoro novu i to 15 m. od policije. Camac uvek vozim sa sobom na prikolici kad pecam ovde na nasim vodama. :udri:

Tu kod nas nije praksa da se zakljucava camac, samo gs vezemo za sticu ili tu gumu. Sva sreca da sam Volvo pentu 7,5 odneo u vikendicu sa rezervoarom. Pribor i pecaljke koje su bili u spicu od camca su otputovali. Dobro i to nije takva steta jer sam u zadnje vrame pecao na kesu sa hlebom i bili su neki jevtini stapovi, vise mi je zao kutije sa priborom udicama olovom i 100 vragova. JOOOj ako ih nadem bice belaja. Jer camac i da prefarbaju ne mogu mu oblik izmenuti a to se prepozna.

Nazad
Vrh