Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav narode. Tek sada videh ovu temu....
Pecam na Drini i na perućackom jezeru,nadam se da je neko imao priliku da poseti Drinu sa štapom za pecanje
Skoro sam kupio stap za fider i polako se upoznajem sa tom metodom pecanja. Za sada sam odusevljen. Ima li neko iskustva sa pecanjem na fider?
Inace oko BBaste trenutno rado skobalj i mladica. Mada naleti i po neki klen.
Koliko je efikasan na velikim dubinama? Jezero na kome pecam je dubine oko 100 metara. Naravno ima plicih delova i interesuje me na kojoj dubini moze efikasno da se peca?
Drugo,Drina je poprilicno brza reka. Kolika duzina podveza je preporucljiva? I da li pecas sa dve udice?
Pozdrav i hvala ti
Sve veći broj ribljih vrsta polako dobija mresni osip i ulazi u mrest, iako im "kalendar lovostaja" to ne predviđa.
Tačnije, daleko su od perioda kada je to "kalendarom" predviđeno i apsolutno nezaštićene, pod uticajem sopstvenog bio kalendara.
Omogućimo im mir, neophodan za dobar i dostojanstven mrest tamo gde ga primetimo, iako "kalendar lovostaja" to ne predviđa...
To je odgovorno ponašanje u skladu sa kodeksom pravih sportskih i/ili rekreativnih ribolovaca za koje ćemo, u konačnom, biti nagrađeni...
xaxaxaxaxa Mada ima dosta istine...
Peca li ko sta ovih dana? Drina je ovih dana ogromna,skobalj ni da pipne... Mada to mi je uvek opravdanje kada nista ne upecam